#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Zaten bitik olan itibarını da bitiriyor gerizekalı salak. Geçimsiz herif. Belirli ücretin üzerine çıkmıyorsa kulüpler satmamak gerekiyor. Zorla oynayacak ya da o sakat bacaklarıyla çürüyüp gidecek.

Bunun yonetim ile ne alakasi var simdi onu anlamadim? Sen buna zorla guzellik yap diyemezsin ya? Karaktersiz biri cikti bu cocuk, yonetimi niye sucluyorsun anlam veremiyorum bu konuda.
Bir futbolcu bile keyfine göre posta koyabiliyor. Sen de hala doğum gününü kutlayıp oyuncuna gerekeni bile yapamıyorsun.

İki tane ahlaksızın canlı yayında başkanına söylediklerini nasıl yuttuğunu ve sinek vızıltısı kadar etki edecek kadar konuşamadığını söylemiyorum bile.

Bir gorilden bozma futbolcu eskisinin geviş getirerek hocana “örgüt kırıntısı” demesine tepki bile koyamıyorsun.

Bundan 4-5 sene önce biri GS başkanına, hocasına bu lafların 10’da birini söyleyecekti öyle mi? Bir tarafına sokarlardı, çıkar özür dilerdi. Bir futbolcu kulübü senden büyük görecek ve kulüp haşa alttan alacak öyle mi? Peh..

işte tepkim buna, b.k vardı doğum gününü kutluyorsun. Her şey başarı değil, Galatasaray duruşu, gelenekleri ve karakteriyle bu günlere geldi. Bu duruşa Drogba’lar, Hagi’ler, Sneijder’ler ses çıkarmadı, ayak uydurdu. Bir italyan velet çıkmış şovunu yapıyor, biz de para kazanalım diye götünü yalıyoruz

verdiğimiz paranın karşılığını çıkarsak bile yeter bu adamdan.

Doğum gününü kutlamak hem Zaniolo'ya hem de taliplerine mesaj olmaktan öte bir şey değil bence. Gayet mantıklı.

Annesi
15504747567900.jpg

Bu arkadaş bizde tutmadı, değerini katlanması için üç seçenek vardı. bizde kalıp şampiyonlar liginde iyi oynaması, kiralanıp gittiği takımda iyi oynaması yada avrupa şampiyonasında iyi oynaması. 3'ü de gerçekleşmedi. romadan aldığımız ücrete satarsak, kiralıktan gelen 5 milyon yeterlidir kar anlamında. fazlasında gözüm yok bu arkadaştan.

Bunun sakatlığı ne zaman geçiyor? Sakatım bahanesiyle takıma da katılmaz şimdi. Sanki GS oyuncusu değil gibi bizi yok sayıyor adam inanılmaz.

görünüse göre üst üste 2.sene yok pahasina kiralaniyor bu adam
italya milli takiminin en ucuza alinabilecek oyuncusu.
veriyorsunuz 3-5 kira bedeli, hemen sariyorlar size bunu.

Zaniolo ile aramizda ne oldu ki? Geldigi zamanlari iyi tavir koymustu bana sorarsaniz, fakat ne olduda bukadar lincleniyor (gibi)?

Seri C'ye kadar yolun var.

bakşuradan...jpg.

20 mac sonra sakatlanman dileğiyle

Geri
Üst Alt