#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
yine b+ sınıfı bir takıma 2-3 m euro'ya kiralanacaksa, takımda kalsın. daha iyi.

ancak tatmin edici bir bonservis teklif edilirse, satılabilir. kulüp de kabul eder büyük ihtimalle.

tekrar yazalım. fb ve bjk'de an itibariyle, kendisinin seviyesinde bir kanat oyuncusu yok.

Bize geldiği ilk dönemde gol pozisyonuna inanılmaz rahat giriyordu. Antep maçında da girdikten sonra 2-3 tane tehlikeli pozisyon buldu

bu saatten sonra yerine daha iyisini bulma şansımız da yerine gelecek adama takımda yer bulma şansımızda yok zaten. Kalması şu anda en makulu

zaniolo'nun top ezmelerini izlemektense ya tutarsa tarzında genç bir kanat oyuncusunu tercih ederdim.
hayırlısı diyelim. belki katkı verir.

Kaptan’ın yaveri olmaya karar vermiş gibi bu sene 😁 Dursun madem takımda napalım.

kaleci alacagimiza zaniolonun kalmasini tercih ederim. öküz gibi güclü. her an gol yapma olasiligi yüksek. üstelik hizlanmis sanki.

Kararsızım ama istekli görüyorum. Kalmasında bir sakınca yok bana göre. Biraz daha takımla izlemek lazım.

Satılıyor, salı günü bombalar patlarken açıklanır.

1 yıl bizde devam ederse en az 1 maçı son dakikalarda uzaktan bomba gibi bir şutla alır.

Geri
Üst Alt