#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
olm niye sürekli rakibin içinden geçmeye çalışıyorsun yav
gören de 1.70 civarında sanır seni. lan 2 metrelik adamsın neresinden geçecen heriflerin

Adamda bir tuaflik var hiz var ama top süremiyor, güc var ama ikili mücadelede ayakta duramiyor, ben pes ettim 8-10 milyon veren varsa gönderin.

Adamda bir tuaflik var hiz var ama top süremiyor, güc var ama ikili mücadelede ayakta duramiyor, ben pes ettim 8-10 milyon veren varsa gönderin.
1 yıl içinde 21 yaşında iki çaprazı koparttı. At olsa vururlardı yani. O iki sakatlığı yaşamasaydı, bugün bu kadar mental sorunları olmazdı, futbolseverler de ekrana ekmek banarak izliyor olurdu. Şaftı kaydı çocuğun, fiziksel değişimiyle de birlikte bir daha dikiş tutturamadı.

Maaşının üstünü tamamladığımız gibi arkasına bakmadan gider İtalya'ya. Hani kalmak istiyormuş ya.

Galatasaraya küçük kulüp muamelesi yapıp 2 sene kaçan bu adamı neden tutuyoruz? Kötürüm olmuş bu, neden yabancı hakkı yiyor?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok boş oyuncu bu ya, son 15-20 dk belki oynatırsın asla güvenip ilk 11 verilmez buna. Şu şartlarda tutmanın mantığı yok ama Barış gidecekse de mecbur bunu tutacaklar gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan buna mecbur kaldığı için o kadar üzgün ki şu an. Geldiğindeki formundan 3 gömlek aşağıda o kadar kötü. Allah sonumuzu hayır etsin ne paralar döndü bu sene ve takımda her yerde bi eksiklik var.

Okan buna mecbur kaldığı için o kadar üzgün ki şu an. Geldiğindeki formundan 3 gömlek aşağıda o kadar kötü. Allah sonumuzu hayır etsin ne paralar döndü bu sene ve takımda her yerde bi eksiklik var.
Barış olayı olmasa kadro iyiydi hâlâ.

Barış olayı takımın atletizmi geriye çekti.

Yunus Sane kanatları çok pasif kalıyor. İkisine de suç bulmuyorum. Takımın bir oyun stili var biliyorsun. O zaman atlet oyuncuları ağırlıklı tutacaksın...

Geri
Üst Alt