#22 Nicolò Zaniolo

çalım atamıyo haklıymış romalılar bir de gereksiz faulleri takımı öyle soğutuyor ki her faul yaptığında rakip oyuncuyla takılması +2 dk götürüyo

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Fiziken bitik halde oyuna girdi 1 tane şutundan başka bir şey yapamadı.

Defalarca koşu gösterdi önüne 1 tane top atamadık. Tanımıyor takım daha oyuncuyu.

Yanlış kullanıyoruz, dar alanda sıkışan oyuna atmaktansa kanada atıp topla buluşturmalıydık.

Çabaladı ama takım sahada kafası kesik gibi olunca bir halt olmadı.

Normalde de böyle toptan çok rakiple oynayan biriyse işimiz var bununla.

Hep bir tehlike arz ediyor ama iki kalede birden. Fizik olarak bayağı bitik. Barış çıkıp Zaniolo girdiği an maçın seyri değişti, Konya akın etmeye başladı o kanattan.

İleride İcardi'nin kötü olması, Mertens'in yokluğuna bir de fiziken bitik Zaniolo eklenince etkisiz kalıyoruz.

ben begendim.çizgiden icardiye al da at dedi,icardi kacırdı.bi de şutu vardı. bi kere de icardiye müthiş yolladı,icardi rashicaya pasladı,ama icardi yine bitiremedi.

Başımıza iş açacak gibi duruyor. Oyundayken 4-4-2 gibi dizilmek zorunda kalıyoruz merkezde eksik kalıyoruz golu de bu yüzden yedik.

Ayakları cok iyi.Hirsli olmasi guzel.Dripling goremedik henuz.Fizik berbat.Cok calismasi lazim.Bu sene cok verim alacagimizi dusunmuyorum malesef.

Hep bir tehlike arz ediyor ama iki kalede birden. Fizik olarak bayağı bitik. Barış çıkıp Zaniolo girdiği an maçın seyri değişti, Konya akın etmeye başladı o kanattan.

İleride İcardi'nin kötü olması, Mertens'in yokluğuna bir de fiziken bitik Zaniolo eklenince etkisiz kalıyoruz.
Baris oyundayken de oyunu vermistik veya her topu kaptiriyorduk

Geri
Üst Alt