#22 Nicolò Zaniolo

Ne diyeceğimizi de şaşırdık. Şu haliyle 30 vereni kardeş kulüp ilan etmek gerekir. Böyle giderse elde kalır zaten. Toparlayacak gibi de durmuyor hiç. Beyni koş diyor ama bacaklar gitmiyor sanki.

Adamin topla iliskisinde problem var kadife ayak dedigimiz tipte degil gelen her top hoplayip zipliyor kontrol edmeyip faul yapiyor konya macinda da bu mactada tekte vursa gol olacak iki pozisyonu hic etti enteresan romada boyle degildi bu kadar kotu top teknigi hazir degil buyuk ihtimal

Ben bu adamı Roma da oynarken hiç izlemedim ama isimsiz olarak yaptığımız bir scout transferi olsa şu an kadroya giremezdi diye düşünüyorum. Düzelir umarım.

1680382868524.webp

Geçen maçlara göre daha iyi görüntüsü vardı boşa yangın yapılmasın 2-3 haftaya ligin içinden geçmeye başlar.

Bu herifin olayı fizik, zaten ufak bir adam değil, yav en basitinden oynayan adam icardi bile az salinca ne hale geldi, bu baya kadro disiydi

Erken konusmamak lazım ama çok faul yapıyor dengesiz girişleri var. Top kontrolü de geldiği seviye ye uygun değil. Garip geliyor koskoca İtalya'nın wonderkidi nasıl böyle top kontrolu yapıyor diyorsun izlerken. Gol ve asist katkısını en üst seviye de yapması lazim tıpkı Talisca gibi yoksa yararından çok zararı olacak bir topçu. Mutlaka düzenli oynadığı her maç gol asist katkısı almalıyız

Artık 11 başlasın ya. Sonradan giren oyuncuları pek yorumlayamam zaten ne oynadı fikrim yok.

Geri
Üst Alt