#22 Nicolò Zaniolo

Yeni sezonda bizimle olacagini sanmiyorum.

Nelsson
Boey
Kerem
Torreira
Zaniolo

Bu beşli ile vedalaşırız.

Bakalim yerlerini yine para kazanabilecegimiz isimlerle mi yoksa 30luklarla mi doldurcaz.

Bu akşam harika yaslasa da gerçekçi olmak lazim.. Bizde bile 11 başlaması istenmeyen bir adamın yaza transfer yapacağını düşünmüyorum .. Ancak sıkıntı çıkarır bonservisimi verin falan derse ucuza çözüp almak isteyebilirler..

İlk 11 oynayacak düzeyde olmasa bile oynadığı sürede gol atması falan piyasası için iyi bir şey.

4 maçta 127 dakika oyun süresiyle 3 gol çok çok iyi kağıt üstünde.

İşte Nicolo Zaniolo.. Gelişine hala inanamadığımız bir adam çünkü bu adamın Romayla İtalya Milli ile yaptıkları onu çok büyük bir dünya yıldızı yapmıştı ve şimdi bizimle.. Kondisyon sebebiyle sonradan girse de muhteşem bir performans ve takımda kimsenin kesinlikle atamayacağı bir golle katkısını verdi daha da verecek daha da başarılı olacak ve As kadroya da monte edilecek. Mükemmeldin Grande! Devam
InCollage_20230415_014539935.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

golden sonra icardi tebrik edior (hafif soğuk) sonra gomis geliyor ondan sonra araya görüntü fln giriyor ve sonra zanioloyu başka gelen var mı diye bakınırken görüoz sanırım aferim demeye giden olmadı pek bu da beni düşündürmüştür

golden sonra icardi tebrik edior (hafif soğuk) sonra gomis geliyor ondan sonra araya görüntü fln giriyor ve sonra zanioloyu başka gelen var mı diye bakınırken görüoz sanırım aferim demeye giden olmadı pek bu da beni düşündürmüştür
En yakın kerem işte geliyor :ROFLMAO:
30 metre mesafeyi kim yürücek ya :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt