- 18 Mayıs 2011
- 52.979
- 56.850
- 4.613
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye gidiyorsun knkYeni sezonda bizimle olacagini sanmiyorum.
Nelsson
Boey
Kerem
Torreira
Zaniolo
Bu beşli ile vedalaşırız.
Bakalim yerlerini yine para kazanabilecegimiz isimlerle mi yoksa 30luklarla mi doldurcaz.
Yeni sezonda bizimle olacagini sanmiyorum.
Nelsson
Boey
Kerem
Torreira
Zaniolo
Bu beşli ile vedalaşırız.
Bakalim yerlerini yine para kazanabilecegimiz isimlerle mi yoksa 30luklarla mi doldurcaz.

Nereye gidiyorsun knk
Yabancı sınırından dolayı evet onun yerine monte olabilir fakat Rashica bu takımda kesilmesi mümkün olmayan oyunculardan biri.Topçunun tillahı. Zamanla Rashica yerine 11e monte olacaktır.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortalığı karıştırma![]()
golden sonra icardi tebrik edior (hafif soğuk) sonra gomis geliyor ondan sonra araya görüntü fln giriyor ve sonra zanioloyu başka gelen var mı diye bakınırken görüoz sanırım aferim demeye giden olmadı pek bu da beni düşündürmüştür
Tebrik ediyor yakindakiler diğerleri de geçerken ugruyayip tebrik ediyor
Provakasyon gayesinde olsan Hayri üstadımızın ceza yiyecek maalesef
En yakın kerem işte geliyor![]()
golden sonra icardi tebrik edior (hafif soğuk) sonra gomis geliyor ondan sonra araya görüntü fln giriyor ve sonra zanioloyu başka gelen var mı diye bakınırken görüoz sanırım aferim demeye giden olmadı pek bu da beni düşündürmüştür
Sergio atmadi mi?Abdülkerimin kaç asisti oldu yahu
![]()
![]()