#22 Nicolò Zaniolo

Müthiş bir başlangıç oldu devamı da gelecektir diye düşünüyorum. Mertens-Icardi ve Oliveira gibi oyuncularla sürekli oynadıkça büyük bir etki yaratacaktır.

Mevkisi sağ açık m 10 no m? İki yerde de oynar da asıl mevkisi nere? 10 no oynaması bizim için daha kilit, sağ da formda rashica ve yunus var

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi bot çünkü

forumda bi üyemiz tarafından yapıldı çeşitli mecralarda aynı mesajları spamlıyor
O kodu yazan arkadaşın abv. Dün sabaha kadar youtubetaydım, altta birkaç yorum okuyayım diye indiğimde her yerde 25 tane falan aynı mesaj vardı. Scroll tuşu bozuldu. Tüm dünyada tek başına tt yapabilecek güç var adamın elinde :asd:

Screenshot_6.webp

Top Kerem in ayağına gelir gelmez zıpkın gibi fırladı koşuyu yaptı helal olsun kalite böyle birşey

Taraftara çok büyük iş düşüyor adam savaştan çıkmış gibi bize geldi yıpranmış belli tekrar değerli olduğu hissini tattırmamız gerek sonra gelsin 35 milyon euro öyle konuşulduğu gibi hiçbir şey oynamadan o paraları kimse vermez performans göstermesi lazım

O kodu yazan arkadaşın abv. Dün sabaha kadar youtubetaydım, altta birkaç yorum okuyayım diye indiğimde her yerde 25 tane falan aynı mesaj vardı. Scroll tuşu bozuldu. Tüm dünyada tek başına tt yapabilecek güç var adamın elinde :asd:

Günün bazı saatlerde sanırım otonom takılıyor ona da bir schedule atsalar böyle fena olmaz bende şikayetçiyim bu konuda

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt