Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.678
- 36.230
- 3.638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

takımın özellikle yukarı çekmeye çalıştığı gibi bir his var.
çok güzel takımdaşlık var maşallah.
olivierada anormal bi takımı çekip çevirme var beni çok şaşırtıyor.

Kerem iç ses: Zaniolo mükemmel oyuncusun ama bizim de bir ismimiz cismimiz var
Kerem-Zaniolo-Torreira-Oliveira!Ekli dosyayı görüntüle 194158
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kayseri ye geldiklerinde Havaalanı apronunda karşılamıştım takımı..İçlerinde en samimi olanı Oliveira ydı..Çok sempatik bir topçumuz kendisi..Kerem de tam uyuz..Resim çektiriyim dedim hadi abi hadi ya gibi laflar ettiydiOliviera hakkında egolu umursamaz bir tip gibi düşünmüştüm ama baya iyi karaktermiş o da
HocaTakimda italyanca konusabilen kaç oyuncu oldu acaba ya
Mertens
Icardi
Zaniolo
Sergio az cok
Nando az cok
Torreira az cok
kaanda biliyordur az bir şeyTakimda italyanca konusabilen kaç oyuncu oldu acaba ya
Mertens
Icardi
Zaniolo
Sergio az cok
Nando az cok
Torreira az cok
Berkan da biliyordur muhtemelenTakimda italyanca konusabilen kaç oyuncu oldu acaba ya
Mertens
Icardi
Zaniolo
Sergio az cok
Nando az cok
Torreira az cok
Arada Fatih Terim gelip şovunu yapıp gidiyordur.Takimda italyanca konusabilen kaç oyuncu oldu acaba ya
Mertens
Icardi
Zaniolo
Sergio az cok
Nando az cok
Torreira az cok
Berkan fransızca biliyor italyanca bildiğini zannetmiyorum bir bağlantısı yok çünkü. Özel olarak öğrendiyse tebriği hakediyor.Berkan da biliyordur muhtemelen
Abdulkerim Bardakci da biliyorTakimda italyanca konusabilen kaç oyuncu oldu acaba ya
Mertens
Icardi
Zaniolo
Sergio az cok
Nando az cok
Torreira az cok
Nasi? Ne ara ögrenmis.Abdulkerim Bardakci da biliyor
Benim bir bilgim yok zaten, dediğiniz gibidir. Doğduğu yerde de ağırlıklı konuşulan dil Fransızca ama belki İsviçre'den çıktığı için ekstra öğrenmiştir diye düşünmüştüm. ♥Berkan fransızca biliyor italyanca bildiğini zannetmiyorum bir bağlantısı yok çünkü. Özel olarak öğrendiyse tebriği hakediyor.
Abdulkerim Bardakci da biliyor