#22 Nicolò Zaniolo

bu arada 3 golüde bu ve boeyden yedik

ben hic defansa yardım ettigini görmedım

raşitle başlasak büyük ihtimal yemezdik golleri

Gitgide futboldan futbolcudan anlamayan fbli gerizekalılara benzedi bizim taraftar da. Öve öve bitiremeyip bayram ettiğiniz zaniolo bu mu yav. Rasciha 2 zaniolo eder.

la herifin kanadı otoban oldu kerem hic degilse def yaptı
Kerem pek defansif is yapmadi, kazimcan kac kere yanliz kaldi. He Zaniolo 0 yapti ama önde daha verimliydi o na bakarsan.

Sahanin en kötüleri net boey kerem ve midtsjölerdi.
Sirf keremi elestiriyorum diye kudurup konusundan banlaman ayri ironi de

bu arada 3 golüde bu ve boeyden yedik

ben hic defansa yardım ettigini görmedım

raşitle başlasak büyük ihtimal yemezdik golleri

Yahu allah aşkına savunma takım halinde yapılıır.Takım sahaya rezalet yayılıyo.Kimin ne yaptığı belli değil.paslar amatör kıvamında..
Ne yani kanat oyuncusunun savunması kötü diye her takım böyle iki,üç golmü yer.

Çıktığında gördük takımın halini. Beyinsiz barışı ve yunusuda gördük.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu santrafor veya ortada oynatmak lazım. 4-2-3-1 kanat oynayınca geriye dönmemesi sıkıntı. Aslında en ideali 4-3-3 sağ kanat oynatmak ama biz o dizilişle oynamıyoruz

Aldığımız paraya teklif gelirse anında gönderirim.Sakatlık vs değil bu.Dar alanda yok geniş alanda yok.Eskiden en önemli özelliği boyuna göre hızıydı oda yok.Çalım atmaya çalışıyor ayağında geveliyor.Pas atmaya calıstı 2-3 kere onuda atamadı.Defansa katkısı yok ee kardeşim sen nasıl kanatsın.Forvet harici bir yerde yapamaz bu haliyle.

Aldığımız paraya teklif gelirse anında gönderirim.Sakatlık vs değil bu.Dar alanda yok geniş alanda yok.Eskiden en önemli özelliği boyuna göre hızıydı oda yok.Çalım atmaya çalışıyor ayağında geveliyor.Pas atmaya calıstı 2-3 kere onuda atamadı.Defansa katkısı yok ee kardeşim sen nasıl kanatsın.Forvet harici bir yerde yapamaz bu haliyle.
Su durumda Zani kanatda kullanmak yanlis , forvet arkasi cok daha verimli olur herif güclü iyi de sutu var yikilmiyorda ceza sahasina delici bir sekilde girip cok rahat gol bulur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağda geriye gelmiyor. Ortada oynadığında da orta sahayı düşürüyor. En az forvette zarar verir ama İcardi varken ona da gerek yok.

Bu abimiz geri kosmuyor. Geri koşma tuşu bozuk

Geri
Üst Alt