#22 Nicolò Zaniolo

Hala kendini kanıtlama peşindeymiş gibi bir görüntü veriyor, bazı pozisyonlarda bencil davranması da o yüzden bence.

Oyuna girince bir şey kanıtlamasına gerek yok

Boşuna sinir yapıyor

Aldığı her topu bencil kullanıyor

Bugün kızdığımız Barış'dan hiçbir farkı yoktu

Halbu ki takım oyununa ayak uydursa çok daha faydalı olacak

Yav söylüyoruz kızıyorsunuz. Şunun yaptığı hareketleri yeni transfer ettiğimiz yerli bir oyuncu yapsa küfürler havada uçuşurdu. Bence bizim ligi ciddiye almıyor idman eksiği de olduğu için eziliyor.

Adekugbe'nin şutunda gereksiz tepki göstermiş adama. Bu hareketleri bu kulüpte törpülemesi gerekiyor. Eğitilmesi gereken bir oyuncu var elimizde. İşler iyi gitmese takımı karıştırır.

Adekugbe'nin şutunda gereksiz tepki göstermiş adama adama. Bu hareketleri bu kulüpte törpülemesi gerekiyor. Eğitilmesi gereken bir oyuncu var elimizde. İşler iyi gitmese takımı karıştırır.
Kendisi de 5 dakika sonra çaprazdan kaleye vurdu. Kesinlikle bu tepkileri törpülemek lazım üstüne bencilliği de törpülemek lazım.

Oyle cok begenmiyorum zaten oncesinde de kendisini 1-2 gol disinda hatirlamiyordum bile. Durust olmam gerekiyor oncelikle. Ancak, fizigi ve oynadigi mevkii (ikinci forvet, forvet arkasi gibi kanat degil) cok uyumlu ustune yasi gelisimi icin olumlu kriterler. Buna ragmen, beni dusunduren cok hareketi oluyor mac icinde. Bir mac fuze atiyor, tamam, bir diger mac (Alanya) yakin mesafeden veya gorece benzer mesafelerden kotu ve dengesiz vuruslar yapiyor. Topu eziyor (bugun 2 net anlamsiz top kaybi var) ustune de savunmasi zayif oldugu kadar bilincsiz. Bunlari izlenim olarak yaziyorum, les vs... ilan etmek icin. Duzeltmesi gerek ve bence henuz hala hazir degil ya da hazirsa bu sekilde cok da fazla para etmez o soylenilen rakamlari baz aliyorum. Bunun disinda evet bir potansiyel var.

Yav söylüyoruz kızıyorsunuz. Şunun yaptığı hareketleri yeni transfer ettiğimiz yerli bir oyuncu yapsa küfürler havada uçuşurdu. Bence bizim ligi ciddiye almıyor idman eksiği de olduğu için eziliyor.

Bu adamın da biraz ayrıcalığı olsun ama ya o kadar para verdik, büyük bi potansiyeli sakatlıklara rağmen hala var.

adamın hırslı olması iyi bir şey. ancak rakibe takım arkadaşlarına hakeme hırs yapması kötü. yeteneği olması iyi ama yeteneğini nasıl kullanacağını bilmemesi kötü. inanılmaz bir fiziği olması ve sürati olması iyi ancak yine tam olarak nasıl kullanacağını bilmemesi kötü. adamın içinden geçmeye çalışıyor. ve ikardiden bencil olmama dersi alması gerekiyor.

Dövüş horozu gibi bir herif

1681868364075.webp

Oyuncuyu tanımadan yorum yapanlarda varya

Geri
Üst Alt