Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.067
- 101.287
- 5.238
la bu adam Roma'da da böyleydi zaten. Agresif, zaman zaman bencil. Sanki burada böyle olmuş gibi tepkiler görüyorum. Bakalım ilk kim ''2. ligde bundan 50 tane var'' diyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize her tür adam lazımla bu adam Roma'da da böyleydi zaten. Agresif, zaman zaman bencil. Sanki burada böyle olmuş gibi tepkiler görüyorum. Bakalım ilk kim ''2. ligde bundan 50 tane var'' diyecek.
Yurdumun insaniadamın hırslı olması iyi bir şey. ancak rakibe takım arkadaşlarına hakeme hırs yapması kötü. yeteneği olması iyi ama yeteneğini nasıl kullanacağını bilmemesi kötü. inanılmaz bir fiziği olması ve sürati olması iyi ancak yine tam olarak nasıl kullanacağını bilmemesi kötü. adamın içinden geçmeye çalışıyor. ve ikardiden bencil olmama dersi alması gerekiyor.

Sen Fanatik/X gazetesinde spor yazar olmalısın ReisNicolo Zaniolo.. Gelişine hala inanamadığımız bir adam çünkü bu adamın Romayla İtalya Milli ile yaptıkları onu çok büyük bir dünya yıldızı yapmıştı ve şimdi bizimle.. Kondisyon sebebiyle sonradan girse de muhteşem bir performans ve takımda kimsenin kesinlikle atamayacağı gollerle de katkısını veriyor zamanla kondisyonu artınca daha da verecek daha da başarılı olacak ve As kadroya da monte edilecek. Dünya Starım. Grandem.. Bundan daha da iyisiyle Devam!Ekli dosyayı görüntüle 198950
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok uzun zamandır forumu aktif şekilde takip etmiyordum bi kaç hafta öncesine kadar. Forumda gerçekten sadece bir şey değişmemiş bu süreçte.Nicolo Zaniolo.. Gelişine hala inanamadığımız bir adam çünkü bu adamın Romayla İtalya Milli ile yaptıkları onu çok büyük bir dünya yıldızı yapmıştı ve şimdi bizimle.. Kondisyon sebebiyle sonradan girse de muhteşem bir performans ve takımda kimsenin kesinlikle atamayacağı gollerle de katkısını veriyor zamanla kondisyonu artınca daha da verecek daha da başarılı olacak ve As kadroya da monte edilecek. Dünya Starım. Grandem.. Bundan daha da iyisiyle Devam!Ekli dosyayı görüntüle 198950
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de anlam veremiyorum. Halbuki telaffuzu zor bir isim de değil açıkçası.Bu adama neden ısrarla zaniola diyorlar.
ilk 11e bir sekilde monte edilmeli, direk kaleyi düsünüyor, tam lazim olan isim ama kimi kesecez?
ilk 11e bir sekilde monte edilmeli, direk kaleyi düsünüyor, tam lazim olan isim ama kimi kesecez?
Solda Kerem var, oynar
Sağda denge sağlayan Rashic var, oynar
442ye dönersek İcardinin yanında oynayabilir
Ama sezon ortasında bu yapılır mı, bence hayır. riskli olur
Bu sene kadroyu bozamayiz, o yüzden seneye monte edilir, seneye kalır mi bilmiyorum ama