#22 Nicolò Zaniolo

Oyle bi anlattinki mac izlemeyen biri ligin en kotu takimini anlattin sanir.Bu kadar rezil bir taraftarlik yok

İlk önce yukarıdaki yorumun ana konusu zaniolo.ilk önce bunu idrak edeceksin..
Sonra bu takımın bazı eksik yönlerinden bahsederek bu ana konuyu açıklamaya çalıştım.Tabiki birazcıkda o sinirle hatalı kulladığım kelimeler olmuştur.

Ama senin hiçbirşeye kafan basmadığı için benim yaptığım yorumda katılmadığın taraflara aklı başında yorum yapman gerekirken gene her zamanki gibi eleştiriye tahammülü olmayan rezil bir yorum.
Hiç eleştiri yapmadığın için En büyük Galatasaraylı sensin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olacak rahat olun herif klas, yeni sezona kamp ile girsin baska bi zanyola görecez

Maç performansı hkk. kısa bir anewliz ✍️yapalım (kupa maçını izleyemedim onu dahil etmeyeceğim)

Kasımpaşa: Maçı çözdü fizik olarak tutuk olmasına rağmen çok iyiydi topla her buluştuğunda pozitifti
Konyaspor: Kötüydü ama takım da çorba olmuştu. Yine de beklentimin altında kaldı bu maç
ADS: Fazla dakika bulamadığı için yorum yapmak doğru olmaz
Kayseri: Benzer şekilde çok dakika alamadığı için sağlıklı yorum yapmak zor ama golü süperdi. Sezonun gollerinden bizim adımıza
Alanya: Aldığı sınırlı dakikada müthiş işler yaptı. En iyi maçını oynadı. Takıma uyum sağlamış ve on numarada yerini bulmuş bir görüntüsü vardı. Her yaptığı iş çok pozitifti
Karagümrük: Kendisinden neden santrfor olmayacağını gördüğümüz bir maçtı. Hold-up işini maalesef beceremiyor. Bağlantı kurmada da fecaat bir görüntü çizdi pası yoktu sanırsam. Yine de gole yakın olmasıyla oraları karıştırdı ama o pozisyonlardan bir gol çıkarmalıydı

Ben önümüzdeki sezon stabilite adına orta sahayı üçlememiz ve kendisini sağda kullanmamız taraftarıyım ama mevcut düzende devam edeceksek kendisini on numarada görmek isterim

Bu arada fiziken hazır olmayan, lige ve takıma adapte olmamış, düzenli 11 başlamayan haliyle bile resmi müsabakalarda 278 dakikada 3 gol 1 asist yapmış, 70 dakikada bir skor katkısı ediyor ki inanılmaz bir istatistik bu

İtalyanlar yeni sezonda ülkesine döneceğinden emin gözüküyor btw

1-0'ken yakaladığı pozisyonu atması gerekiyordu muhteşem aldı çok kötü vurdu gol olsaydı skor da farklı noktalara gidecekti döndü 1-3 oldu fazla sorumluluk almak istiyor ama basit oynasa daha etkili olacak.

Kim verecek ki parasını. Milan'da çok para yok ve başka öncelikleri var. Juventus olabilir kendisi de Juve taraftarı zaten ama orası da çok karışacak davalar mavalar derken
Milan ile Juve’nin adı geçiyor. 35 verecekleri yok da 20-25’e havada kaparlar gibi duruyor. La Gazetta Dello Sports yazmış.

Milan ile Juve’nin adı geçiyor. 35 verecekleri yok da 20-25’e havada kaparlar gibi duruyor. La Gazetta Dello Sports yazmış.
€20m'ye havada kaparlar da €20m'ye verirsek zarar etmiyor muyuz

İtalyan medyası bizimki gibi çok şeyapmaya gerek yok ama doğru da olabilir

Tutto Sport Juventus işlerini biliyor Torino gazetesi olduğu için. Gerisinin bir standardı yok

Oyuncu ille de gideceğim demezse bir sene daha bekleriz bence. Öyle de olacağını hissediyorum

€20m'ye havada kaparlar da €20m'ye verirsek zarar etmiyor muyuz

İtalyan medyası bizimki gibi çok şeyapmaya gerek yok ama doğru da olabilir

Tutto Sport Juventus işlerini biliyor Torino gazetesi olduğu için. Gerisinin bir standardı yok

Oyuncu ille de gideceğim demezse bir sene daha bekleriz bence. Öyle de olacağını hissediyorum
Erden Timur olabilecek bonuslar max 17,5 dedi. Di Marzio’da 22,5 falan diyordu zaten. Sonraki satıştan payı düşünürsek paradan kar edemeyiz de yanında Krunic, Zakaria falan alabiliriz belki. Yine bizim sözleşmede olduğu gibi yüksek bonus ile 22-23 milyon para, sonraki satıştan paya falan veririm. Yanında topçu da alırsak karlı sayarım.

Kalırsa da kötü oynayacağını düşünmüyorum. Sneijder’de ilk 6 ayında acaba dedirtmişti. Kalırsa yazın hayvan gibi çalışıp formayı alacaktır.

22.000.000 EUR ve üstü teklife anında gönderirim. Kötü topçu değil ama bizim kadromuzda yer alması zor rashicayı kesemeyiz bu yıldızlar topluluğunda asker olacak. Mertens zaten yeri belli ki yusuf demir de seneye orada süre alacak yabancı sınırı kalkınca. Bu arkadaştan 7-8 m eur kar edip icardinin tapusunu almak müthiş iş olur.

tarihe not düşülsün Barça bizden finansal problem nedeniyle topçu alamıyor

Yaw çocuk hazır değil ona rağmen 3 gol 1 asist yapmış. Henüz yüzde 30 40 larda. Fizikende hazır değil yani bunu görmemek icin kör olmak lazim. Hangi akla mantığa bok atiyonuz anlamış değilim. Yine aklı başında iyi taraftarımız da var Allah'tan. Arada bazı yorumlar görüyorum gerçekten başka hobilerle uğraşsın diyesim geliyo. Futbol böyle pes yada fifa gibi degil kardeşim az öğrenip yorum yapsanız? Icardi içinde böyle diyodu bu şahıslar. Sonra savunduk diye biz konudan atıldık sonuç ortada.

Geri
Üst Alt