#22 Nicolò Zaniolo

Bu çocuk bizde gol atar, attırır. Ancak versiğimiz paranın karşılığını asla alamayız.

Sezon bitince bay bay demek en iyisi.

Seneye daha iyi olacak değerini o zaman göreceğiz fakat şu an bir şeyler yapma çabasından dolayı biraz batırıyor umarım şampiyon oluruz da bu da rahatlar.

Biraz ümitlenir gibi oluyorum ama sonra feci soğuyorum. Boyumuzu aşan bir riske girdik gibi ama hadi bakalım.

Süre aldığı dakikalar hep sıkıntılı dakikalar oluyor yani skor olarak. Hırsı parçalaması vs güzel ama heyecanlı bence oynadıkça iyi olacak çocuğa bakınca hissediyorum takımımızda olmasından memnun olduğum bir isim.

Süre aldığı dakikalar hep sıkıntılı dakikalar oluyor yani skor olarak. Hırsı parçalaması vs güzel ama heyecanlı bence oynadıkça iyi olacak çocuğa bakınca hissediyorum takımımızda olmasından memnun olduğum bir isim.
Sezon başı hazırlık kampı ve maçlarında kendine gelir.

90 dk bi oynasın artık

Mertens 1 aydır iyi değil fiziken bir noktaya ulaştı ise kendisinin 11 mertens in 60 civarı yedekten giren kişiye dönüşme durumunun geldiğini düşünüyorum.

Bu arkadaşın sorunu özgüven eksikliği mi yoksa gerçekten teknik anlamda bu kadar vasat mı, çözebilmiş değilim. Fizik 10 numara lakin, top ayağına geldiğinde en ufak bir beklenti oluşturmuyor, gene kesin saçma sapan bir hareket yapacak diyorsun. Bir klas topçu duruşu zaten yok. Önü boşken kaleye zımbalaması haricinde halen bir ekstrasını görmedik. İnşallah özgüven eksikliğinden kaynaklanıyordur.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arkadaşın sorunu özgüven eksikliği mi yoksa gerçekten teknik anlamda bu kadar vasat mı, çözebilmiş değilim. Fizik 10 numara lakin, top ayağına geldiğinde en ufak bir beklenti oluşturmuyor, gene kesin saçma sapan bir hareket yapacak diyorsun. Bir klas topçu duruşu zaten yok. Önü boşken kaleye zımbalaması haricinde halen bir ekstrasını görmedik. İnşallah özgüven eksikliğinden kaynaklanıyordur.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pasaport ve cüsseye verildi o 15 milyon.
Türk olsa Ersen Marten muamelesi görürdü.

böyle hissettiriyor
1683613650388.webp

Geri
Üst Alt