#22 Nicolò Zaniolo

Kaç haftadır kaşınıyordu zaten, belliydi böyle bir saçmalık yapacağı. Uyaranda bir hoca olmayınca olan oldu. Kesinlikle sevmediğim bir oyuncu profili, başlarım onun hırsına, ya karşımızdaki zorlu bir takım olsa ne olacaktı, zaten ıkına sıkına gidiyoruz, senin yaptığın takımını satmaktır, azıcık adam ol da seni sahiplenen şu klübün kıymetini bil

Bence takım kendine gelsin diye bilerek kırmızı kart gördü. Koşmayanlara kendinize gelin artık koşmak zorundasınız dedi bir nevi

Ayağını kaldırıp kasıtlı şekilde yapıyor hareketi. Bu çocuk normal değil.

Top ayagindayken ayni anda 1 sari 1 kirmizilik hareket yapti inanilmaz bi adam

Bugün Zaniolo eleştirmek çok kolay. Hiç de kötü niyetli olmadığı bir pozisyonda kırmızı görmesi talihsizlik. Yaz kampını ye ve kendini göster aslan parçası.

Kramponunun çivisi yere takılıp, gergide olan ayağı mecburen ileri fırlıyor, bilmeden fizik kuralı gereği olan bir faul , kırmızı ile yakından uzaktan alakası yok ama ne bunu hakeme anlatabilecek biri, ne de anlayabilecek bir hakem yok ne yazık ki

15 milyon para verdigimiz adami bir sekilde kazanmak zorundayız.Ama bu arkadasin kafasini futbola vermesi lazim.Spastik gibi hareketleri var.Fizik zaten yok.Seneye bi sekilde kazaniriz diye umud ediyorum.

Yeteneklerine diyecek bir şey yok adamı şimdi tanımadık ama bu sene forma giymemeli giyiyorsa bile 3/4 fark olmuş takımlara karşı olmalı demiştim daha önce. Ayrıca çok fazla kart gördüğünü hatta stoperler den bile fazla kart gördüğünü yazmıştım burda.

Şimdi kamp yedikten sonraki halini görmek lazım. Bu arada 20 civarı teklif falan gelirse satılmalı çünkü biz 15 milyonu riske edebilecek bir kulüp değiliz maalesef.

Bence kırmızı ağır oldu. Altta kalan ayağı zaten toplu. Yukarı kalkan ayağı temas etmedi bile

Aşırı istekli hırslı hücumda agresif fauller yapıyor İtalyada da böyleydi orada çalmıyorlardı tabi burada acımazlar

Su anlik ofkeyle yorum yapmayi birakin artik, hemen herifi dusman ilan ediyorsunuz sonra baska bir macta gol atinca kral yapiyorsunuz. Salakca kirmizi yedi iste, abartmayalim daha. Bir de bilerek gordu diyenler var ya nasil kafa yapisi bu? Kac haftadir yaziyorum buraya herif 'hazir degil' Okan Buruk macin gidisatina gore oynatmali ama skor 0-1 iken Rashica'yi oyundan aliyor.
Sıkıntı bunu neredeyse her maç yapması. Şu ana kadar kırmızı görmemesi anormaldi fikrimce. Kafası sahada değil. Yeteneğine bir lafımız yok.

Aslında bence ayak normal açıda kalkıyor da sakınmak gibi bir gayesi yok kırmızı dogru. Son anda sakinsa falan sarıyla kurtarabilirdi belki
Pozisyonda şanssı bir de fiziki yapısı nedeniyle kaldırmasa sakatlanacak ayak bileğinden bağlardan belki ama dediğin gibi sakınmaya çalışması lazım. Burası İtalya değil, İtalya'da sarı veriyorlar genelde bu tarz pozisyonlara net niyeti olmadan ama kırmızı için bence de diyecek bir şey yok kendisi de bundan sonra daha dikkatli olur. Yoksa girdiğinde presi falanda iyiydi tam dedim tamam bu maç defansif yardımı da yapar o taraftan asist yada golü de yapar ama bu pozisyon geldi.

Kafadan sakat.

Bunu italyan takımları 35 milyon euro ya alacağı yalanını ilk kim söyledi?

Napıyon şerro karar ağır filan değil bile bile yapıyor bunun kulağını çekecek birileri lazım gerçekten seneye verim alacağız, almalıyız.

Geri
Üst Alt