#22 Nicolò Zaniolo

Bugün, umarım olumlu anlamda bir dönüm noktası olur kendisi adına. Aptallık yapmak, öfkeli olmak ile hırslı olmak aynı şey değil. Biraz daha sakinleşmesi, zihnini dinlendirmesi gerekiyor. Bugün yediği haltta da sakatlık korkusunun da etkisi var muhtemelen ama benzer hareketleri öfkelenip yaptığı da oldu. Hatta geldiğinden beri birçok pozisyonda bu psikolojinin etkisiyle korkak davranıyor. Ben hala yaz kampı görüp, özel ilgi gösterilip en gelecek sezona öz güveni en yüksek şekilde başlamasını sağlamalıyız.

Napiyon öküz. Iki final macinda yoksun

Ayagini, yerde cakili kalirsam baglar falan gider diye kaldirmasini anlayabilirimde, ama o kadar havaya niye kaldiriyon be adam? Adami o kadar yüksekde hafiften siyirsan bile kirmizi verir hakemler.

Kafadan sakat.

Bunu italyan takımları 35 milyon euro ya alacağı yalanını ilk kim söyledi?
Yalan mı bilmiyorum ama bütün İtalyan spor gazeteleri yazdı bu haberi. Hatta hem Milan hem de Juventus istiyor diye haber yaptılar. 1/2 gol daha atsaydı rahat 35'e okuturduk ama bence şu an da satılabilir oyuncu.

Adam yeteneklide fiziği bi garip dezavantaj yapıyor sürekli
Savruk bir yapısı var ,kızıp laf edioruz ama şu maçlarda deli esmeli yav ,kendine yazıl ediyor bu gereksiz hırsla
Umarım toparlar. Adam anlaşılan baya bir düşüş yaşamış. İtalya'nın son yıllarda çıkardığı en büyük oyunculardan biri dedikleri bu olmasa gerek.

Kasıt yoktu pozisyonda. Ayak tabanı yere ters bastı ve sekti. Sakatlanabilirdi de. Uzun boylu olmasından kaynaklı bir pozisyondu bence.
Pozisyon gereği hareketi tersti doğru
Formasını çektiği rakip salınca çuval gibi düştü ama o ayak her şekilde yerde kalırdı
Gereksiz bişiydi
Bence hayırlı bir kırmızı olır adına

var kırmızıda devreye gırmıyordu güya

Yaptigi hareket gereksizdi ok.
Asiri agresif vs olmasa alamazdik zaten. Destek olmak lazim.

Kırmızı kart pozisyonunda kendisine kızamıyorum çünkü istem dışı ayağı kalkıyor. Aynı hareketi rakip Icardi'ye yapsaydı kırmızı derdim. O yüzden şansız bir pozisyon oldu.

Sivas ve Ankaragücü maçlarında yok. Artık Fener'e güzel bir patlama yaparak sezonu tamamlar umarım.

''Muhtelif defoları hiç önemli değil; yeter ki CV si en parlak oyuncuları transfer edeyim de namım yürüsün'' şeklinde popülist anlayışa sahip yöneticilerden ömrüm boyunca nefret ettim...

Erden Başkanı çok seviyorum, bilerek bu tavır içinde olmaz ama iyi niyetle de olsa menajerlerin tuzağına düşmekten kaçınmalı. İcardi de problemli adamdı mesela; çoğumuzun endişe ettiği gibi kibirli biri olsaydı da salsaydı, şu an ilk 5 in dışında olurduk, çok net...

Emin olun daha iyi oldu zaten bir faydası yok kontenjanı boşa işgal ediyor. İyi ki puan kaybetmedik o zaman kızardım.

Zaniolo kırmızıyı cebinde gezdiriyor. Mümkünse sonradan girsin.

Eğer ilk 11 başlarsa Zaniolo’dan tek beklentim saçma sapan sinirlenip kırmızı yememesi. Fırsat kolluyor olacaklar aman diyim dikkat. Okan hoca inşallah farkındadır bu tehlikenin.

Ayrıca yine 5atarız 6atarızcılar doluşmuş. Onlara da bi bitmediniz demek istiyorum. Forumda ne zaman şu muhabbet dönse 9 doğuruyoruz yahu.

Mertens iyi de o olursa oyun kurucu özelliğini de kaybederiz. Mertensin şu anki rolü forvetten bile daha önemli.

Zaniolo da güven vermiyor saçma agresiflikler yapıyor Belhanda gibi. İlk yarı çat diye kırmızıyı yiyebilir.

O yüzden Gomis.

Zaniolo kırmızı yer

Rica ediyorum bugün eline koluna sahip çık, sakin ol.

Bu arkadaşla ilgili daha önce yazdığım mesajlardan bazıları.

Yani diyeceğim odur ki, adamı savunup durmayın kaza ile olmuş gibi. Şampiyonluğa mal olabilirdi bugün yapmış olduğu sorumsuzluk. Profesyonel biri değil. Satın gitsin hala piyasası var ise.

Eğer bugün karşımızda az bi top oynamayı bilen takım olsa şampiyonluk riske girmişti.

Kendisine önerim ruhunu dinlendirmesi
images (7).webp

Geri
Üst Alt