#22 Nicolò Zaniolo

Dizleri patlatmaktan korkuyor bence. Mantıklı değil çünkü öteki türlü. Ya da dümdüz hıyar. :asd:
Bu adam 2 kez bağ kopardı bu tarz takılan pozisyonlarda bağdan sakatlanmamak için hep kaldırıyor tekrar bağdan sakatlanmamak için yüksek ihtimal psikolojik bir şekilde. Bir kamp görsün biraz da mental çalışma yapılır seneye büyük katkı vereceğini hala düşünüyorum.

Bu adam 2 kez bağ kopardı bu tarz takılan pozisyonlarda bağdan sakatlanmamak için hep kaldırıyor tekrar bağdan sakatlanmamak için yüksek ihtimal psikolojik bir şekilde. Bir kamp görsün biraz da mental çalışma yapılır seneye büyük katkı vereceğini hala düşünüyorum.
Benim şüphem yok. Sezon ortası gelip ana aktör olmasını beklemiyordum zaten. Seneye daha net değerlendiririz. Sneijder geldiğinde de ilk yarım sezonu "meh" denecek seviyedeydi. Ona benzetiyorum biraz.

Fişi hala duruyorsa geri yollayalim. Girerken belliydi kirmizi yiyecegi

Bu saatten sonra yapılacak en akıllı hareket abdulkerimle bunu takistirip zaniolo Galatasarayda mutsuz haberi yapılmasi..Bu adam oynadığı her dakika deger kaybediyor yazın da 3e 5 e bakilmasin artık bu kadar laubali düşük iqlu bir topçu görmedim daha önce..Bir hücum oyuncusu her maç kırmızı yiyecek mi diye tedirgin eder mi taraftarı ?
Sokarım öylesi wonderkide gitsin köyünde oynasın

Mental ve performans babında menfi yorumlara katılmamak namümkün fakat ciddi yatırım yapıldığı unutulmamalı. Herşeye rağmen Zaniolo'ya destek verilerek toparlanabilmesi adına katkı sunulmalı.

ya ciddi kafadan kontak ya da ligi küçümsüyor
her halükarda üzüyon bizi zanio

Kramponunun çivisi yere takılıp, gergide olan ayağı mecburen ileri fırlıyor, bilmeden fizik kuralı gereği olan bir faul , kırmızı ile yakından uzaktan alakası yok ama ne bunu hakeme anlatabilecek biri, ne de anlayabilecek bir hakem yok ne yazık ki
Bunu yazacaktım ama yazılmış. Öyle bir hareket yapmak istese o adam tekrar ayağa kalkamazdi bile

Sol ayağı çime takılıyor kaldırmasa belki bağlar gidecek yaptığı tabi ki sorumsuzluk gereksiz zorladı puan kaybı olsa direk buna yazılırdı ama sonuca bakınca galibiyet üzerine de çok bir şey denmez gene de dikkatli olması lazımdı. Hazırlık kampını yedikten sonra daha iyi hale gelecektir.

Sol ayağı çime takılıyor kaldırmasa belki bağlar gidecek yaptığı tabi ki sorumsuzluk gereksiz zorladı puan kaybı olsa direk buna yazılırdı ama sonuca bakınca galibiyet üzerine de çok bir şey denmez gene de dikkatli olması lazımdı. Hazırlık kampını yedikten sonra daha iyi hale gelecektir.

Kesinlikle öyle, adami direkt cöpe atiyorlar, tam tersi oyuncuyu kazanmamiz lazim taraftar destegi cok önemli

Kesinlikle öyle, adami direkt cöpe atiyorlar, tam tersi oyuncuyu kazanmamiz lazim taraftar destegi cok önemli
Üzerinde bir baskı var kendini göstermek istiyor fazla acele ediyor dediğim gibi iyi bir kamp dönemi takımla uyumu artıp mentali kuvvetlendikçe seneye şampiyonlukta büyük etki yapacak. Hırsından adam kapıları duvarları tekmeliyor bunun yerine sahaya o hırsını çektiğimiz an doğru oyunuyla çok büyük katkı yapar.

Sakatlıktan korktuğu için yaptı. Normalde beğenmiyorum da bu pozisyon şanssızlık .

bu adam ya feci elde patlayacak, ya efsane tutacak. ortası yok. çok büyük risk. şu ana kadar verdiği intiba, büyük olasılıkla patlayacağı yönünde.

biz niye bunu rehabilite etme riskine girecegiz onu anlamadım

bu adamı elden cıkarabiliyorsan 20ye falan cıkar

bu paraya hazır oyuncu alırız

Geri
Üst Alt