#22 Nicolò Zaniolo

İtalyanın en iyisiydi şaka maka gram top oynamadılar ama Zaniolo olmasa rakip kaleye de gidemeyeceklerdi galiba

Çocuk ligin son maçında forma girdi.
Geldiğinde bu durumda olsaydı lig çoktan biterdi.

İtalya'nın en iyisiydi diye düşünüyorum tüm tehlikeli ataklarında vardı.

italya cok kötü takım ya

keske Türk olsaymıs

biz 7 8 yılda 1 kere iyi kadro kuruyoruz. ii adamları elden çıkarıp 20 30 milyon kasaya girince ne olacak? banka borcu futbolcu satarak kapanmaz ki. onun için yönetimin muhtelif gelir projeleri geliştirmesi gerekiyor. boş tribünlere oynamak suretiynen ligi 13. 14. sırada bitirmek istemiosanız ii adamları tutmaya mecburuz. başarı stabil kılınırsa ekonomik sorunlar zaten çözülür. bunları düşünelim.
Başarı yoksa sponsor da gelmez. Terra pizzalara el açarız

Zaniolo neredeyse İtalya'nın en iyisiydi bu maçta ama cidden çok formsuzdu takımın geneli yoksa Zaniolo çok daha etkili olurdu bence. Belki dediğim tuhaf gelecek ama Zaniolo Galatasaray'da kalırsa İtalya liginde oynadığından daha çok gelişim gösterebilir çünkü bu çocuk ciddi manada defansif futbol oynayan takımlarda harcanıyor, Galatasaray'da ise potansiyelini çok daha iyi ortaya çıkarabilir. Mesela Sevilla maçında izlediğim Roma'nın oyun anlayışıyla Zaniolo gibi çok meziyetli bir ofans oyuncusu kendini istediği gibi gösteremez çok kısıtlayıcı bir oyunları var ve İtalya liginin üst sıralarındaki birçok takım bu şekilde oynuyor.

Son düzenleme:
çok iyi oynadı valla.Ne aldığımızı görelim.Dünyanın en köklü futbol ülkerinden birinin son dönemde çıkardığı en büyük wonderkid ve bugün de takımın en iyisiydi.Öyle Macaristan milli takımı falan değil yani İtalya Milli Takımının en iyisiydi adam.Yani elimizde kimin olduğunun farkına varın bu şekilde düşünerek.Futbol kalitesi olarak arada 50 gömlek farkımızın olduğu bir ülkenin en büyük yeteneklerinden birisi bizim takımda oynuyor.Çok değil 2 sene önce anca Rumenlerin wonderkidini alıyorduk.

Bu hafta Brezilyalı iş arkadaşıma Joao Felix’i Galatasaray istiyormuş dedim, o da düşünmeden kariyeri için yazık olur bu yaşta ne işi var diye karşılık verdi. Bizim ligin gerçeği bu, Zaniolo ise rehabilite olup tekrar büyük takıma dönerse, itibarımıza çok olumlu işleyecek.

Oynadığı rakip gerçeğini gözardı etmeyelim, gayet iyiydi
Zaten sofacore göre bu maç İtalya'nın en iyisi Zaniolo.
1686868939388.webp

Açıkçası naçizane kendi yorumum İtalya milli takımında olumlu manada öne çıkan isimlerden birisi idi, belki futbolcumuz diye objektif olamıyorum ama bana göre İtalya adına maçın en iyisi demekten geri duramayacağım.

Geri
Üst Alt