#22 Nicolò Zaniolo

Bu elemanin serbest kalma opsiyonu yalnizca yaz transfer doneminde mi isliyo?

Doğum günün kutlu olsun yeğen. İnşallah gitmezsin ve seni bir sezon daha ağız tadıyla izleriz.

Nicolo Zaniolo.. Golden Boy 24 yaşında 🫶 Halen düşünüyorum böylesine inanılmaz bir potansiyelin bizde oluşuna inanamıyorum. Roma gibi bir takımla hem Serie A hem Konferans Liginde inanılmaz işler yapan ve İtalyanın en iyi wonderkidi olan bir adam. Derbidede Gerçek Galatasaraylı oldu. İyi ki doğdun, Nice mutlu senelere Nicolo Zaniolo Aslanım benim!
InCollage_20230702_112519294.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nicolo Zaniolo.. Nice mutlu senelere aslanım benim. Geçen sezon özellikle Derbide yaptıklarından sonra bize bu sene Şampiyonlar Liginde izleteceklerini merakla bekliyorum. Roma ve İtalyada yaptıklarını bizdede yaptın ve seni elde tutmak cidden zor. Umarım 24 yaşın gibi 34 yaşına da bizimle girersin. İyi ki doğdun
InCollage_20230702_112055963.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayır domuzum sendeyiz ilk elemelerde. Bunların forvet alacağı yok

Zaniolo maç kondisyonunu yakaladığı zaman nasıl bir şey izleyeceğimizi çok merak ediyorum. Eğer Rashica alındıysa Zaniolo yu forvet arkasında izleyebiliriz

Önünde İcardi sağ tarafında Rashica&Boey sol tarafında Kerem arkasında Torreira filan bayağı sağlam duruyor

Zaniolo maç kondisyonunu yakaladığı zaman nasıl bir şey izleyeceğimizi çok merak ediyorum. Eğer Rashica alındıysa Zaniolo yu forvet arkasında izleyebiliriz

Önünde İcardi sağ tarafında Rashica&Boey sol tarafında Kerem arkasında Torreira filan bayağı sağlam duruyor
Mertens yerine ideal . Parades li kadroda

Geri
Üst Alt