#22 Nicolò Zaniolo

Satılmayacaksa en iyi oynayacağı mevkide oynatılmalı. Şuan sag kanat mi, ofansif orta saha mi, forvet mi, ne oldugu belli degil pek.

Bu sene ya çok sevilecek ya da çok sövülecek.
Ben CL maçlarında daha başarılı olacağını düşünüyorum. Geniş alanı daha çok seviyor uzun bacaklari sayesinde büyük alanları çok çabuk kat edebiliyor. Savunma arkasına koşulari da çok iyi.
Eksileri ise maalesef dar alanda o kadar başarılı değil yeterince kıvrak değil pas tercihleri ya geç ya da yanlış oluyorr

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dar alan becerisi nasıl iyi değil yav

Dar alanda oynamayı sevmiyor denilse neyse, gayet iyi bilekleri de dar alan becerisi de.

çöp demeyeceğiz tabiki hayvan gibi potansiyeli olan acayip özellikleri olan bir oyuncu ama sence riskli bir oyuncu değil mi?
Riskli ama riskli olmasa 5 sene 15 m euroya alamazdık. Bu durumda İtalyanlar çıldırıyor adam için hala. Milli takımın son maçlarında en çok göze batan adam dedi herkes.

ve belirtmeliyimki Zaniolo daha bizde top bile oynamadı, biraz özgüven yakalasın ön plana çıksın çok farklı şeyler izletecek.

Örnek vereyim herkes Talisca diyor ya, Talisca’nın yaptığı her işi yapabilecek bir adam Zaniolo ama yeterki doğru rol verelim. Daha önce de söylemiştim 4231 ona uygun değil, 433 gibi bir yapıda sağ forvet oynamalı.

Riskli ama riskli olmasa 5 sene 15 m euroya alamazdık. Bu durumda İtalyanlar çıldırıyor adam için hala. Milli takımın son maçlarında en çok göze batan adam dedi herkes.

ve belirtmeliyimki Zaniolo daha bizde top bile oynamadı, biraz özgüven yakalasın ön plana çıksın çok farklı şeyler izletecek.

Örnek vereyim herkes Talisca diyor ya, Talisca’nın yaptığı her işi yapabilecek bir adam Zaniolo ama yeterki doğru rol verelim. Daha önce de söylemiştim 4231 ona uygun değil, 433 gibi bir yapıda sağ forvet oynamalı.
kartaliscanın tek ayagı olamaz gibi admınım ama yanılıyor olabilirim

Freni patlamış kamyon gibi, Mata gibi bir oyun zekasi olsa salyalarimiz akarak cl finallerinde izlerdik. Daha yaşı çok genç, oda olur gibi geliyor. Olursa 35 milyona aglariz

Bu sezonki performansı kariyer zirvesi olacaktır

Çok umutluyum

Geri
Üst Alt