#22 Nicolò Zaniolo

Kamp yiyerek sezona başlayacak olması inanılmaz heyecan veriyor. Nicolo Zaniolo kendisini özellikle Derbide gösterdi ama inanın bana sadece %65 falan izlediniz. Gerçeği bu sene çift hanelerde Gol ve Asiste çıkar Efsanemiz olur. Lascia te mi Cantare
20230714_113214.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan hocanın istediği 2. forveti Zaniolo dan çıkarmaktan yanayım, yedeği de Barış Alper olabilir. İkisi de fizik kalitesiyle atletizmiyle rakiplerin canını okur

Bu sene kalacak gibi görünüyor keşke bir yolunu bulup 35 milyon işini değiştirsek .. Adama şu an 30 verildiği söyleniyor bu sezon şov yapsa bile Max 35 e gidecek olmasi üzücü

Kuşların kadrolar dahil sezonun en iyi performansı kendisinden gelecek gibi duruyor tam bir canavar yaw

Olm hep ben mi yapmak zorundayim ? Suraya arada giren 🧿 koysun. yigit falan musallat olmus. Neme lazim.

🧿

Karacs: “Zaniolo saha dışında inanılmaz derecede kibar bir insan. Saha içindeyse tam bir profesyonel ve oyunun gerektirdiği ne varsa yapıyor. Formasını daha önce bir Türk taraftara söz verdiği için bana veremedi ama maçtan sonra oğluma şortunu verdi. Çok mutlu olduk”

Camia olarak yeni bir EMRE BELÖZOGLU'na hazır mıyız?

Çöp oldu mu yine beyler söyleyin de ona göre biz de konum alalım

Geri
Üst Alt