#22 Nicolò Zaniolo

Geçen sene yapılan transferler tekrar ayağa kalkmamızı sağladı. Bir bakıyorsun şak diye Zaha'yı alabiliyorsun. Tabi geçmiş yıllardaki uluslararası oyuncuların da emekleri yadsınacak değil. Satılacak veya satılması beklenen futbolcuların da Galatasaray projesine güvenle baktığını seziyorum. Özellikle Boey ve Nelsson'un kurulan kadrodan memnun olduklarını düşünüyorum. Umarım aksilik olmazsa UCL'ye de kalınca da tamamen pekişmiş olacağını düşünüyorum. Zaniolo için de aynı durum geçerli. Oyuncu isimleri özelinden çok proje takımı olmak veya sürdürülebilirlik daha cazip geliyor bana. Sonrası Allah Kerim.

20230724_205930.webp

Pompacı Icardi yokken akşama en çok sana güveniyoruz aslanım.

Bizim için Zalgiris'e koy.

geniş alanda fuleli ama dar alanda çabuk değil, ayağını kaldırıp vurana kadar 10 kere kapatıyolar. 10 numara olmaz diye bundan diyoruz

Muthis golleri ve fizik gucu heyecan yaratsada 35 milyonluk bir futbolcu performansi gormedik geldigi gunden bu yana. Gercekci olmak lazim. 25 uzeri alicisi varsa risk almaz satardim.

25 veren varsa ucağa bindirip yollarım

Morutan kadar bile tekniği yok dümdüz bodoslama oynuyor zaten gecen sezon oynadigi maclarda da begenmiyordum fb macına dua etsin.

biraz bekleyın

barısta bunun gibi insanların icinden gecmeye calısıyordu ögrendi

zamanı var

Geri
Üst Alt