#22 Nicolò Zaniolo

Ulan taşaklarını düşün az da,yine kasıkları agrimis.cok ağırlık kaldirmak iyi değil

Zaniolo'yu 30'a okutmanın peşinde olanlara bakıyorum da, iyi ki Galatasaray'ı bu zihniyet yönetmiyor.

Bunlar Zaniolo'yu satar, Rashica'yı alır. Max vizyon.
Zaten bu adam satılmak için alındı gibi bir durum var. Ben 1 sene daha bizde kesinlikle oynamasını istiyorum. İCARDİ, ZAHA neyse ZANİOLO da o kadar önemli. Fakat şampiyonlar liginde vs... birkaç maç parladığı an zaten elimizde tutamayız. Kulübe de ciddi gelir gelir.

1F478F79-B662-4C65-92EB-2C7FD2C4D0A3.webp

kuslar basmıs hemen ahahha,fbye iyi basmıstı,daha da basacak.merak etmeyin

Ruben neves savic coulibaly marega ve malcom un takım arkadaşı olacak diye söylentiler var.Hadi bakalım hayırlısı

Rakiple guresip pozisyonlari öldürdü. Bunun yüzünden hücum edemedik gene. Puhh

Ya bu adam olunca olmuyor hucumda etkisiz oluyoruz surekli faul yapiyor rakibe milletin icinden gecmeye calisiyor takim oyuncusu degil kafasi calismiyor futbolu bilmiyor cizgiye basmiyor bekini kovalamiyor ileride top kaybediyor takima gecis yediriyor cok dengesiz biri kafasi kirik kesin trip atmistir vs. vs.

Futboldan anladigimi kanitladim herhalde bu postla.

Bu standartta bi oyuncuyu bu yaşta bir daha parcalı da gorur muyuz? sanmıyorum.

Bizi böylesine sahiplenmiş bi adamı taraftarın benimseyememiş olması da üzücü.

Satılırsa da kasaya para girmesi için değil, yanlış transfer politikasi ve kadro planlamasinin kurbani olacak.

Bugun terim olsa kadroya musleradan sonra yazacağı ikinci ismin zanio olacagina adim gibi eminim. Sever hoca böyle adamları

Neyse, giderse yolu açık olsun. Kalırsa çok can yakacak özellikle avrupada.

Ya bu adam olunca olmuyor hucumda etkisiz oluyoruz surekli faul yapiyor rakibe milletin icinden gecmeye calisiyor takim oyuncusu degil kafasi calismiyor futbolu bilmiyor cizgiye basmiyor bekini kovalamiyor ileride top kaybediyor takima gecis yediriyor cok dengesiz biri kafasi kirik kesin trip atmistir vs. vs.

Futboldan anladigimi kanitladim herhalde bu postla.
Tam sövecektim sonra yavaşça ismi görüp son kısmı okudum.

Geri
Üst Alt