- 30 Temmuz 2009
- 12.331
- 6.583
- 1.823
Oyuncu gitmek istemezse çıkış maddesinin önemi yok. Oyuncuyu ikna edersin, gitmez.adamın çıkış maddesi 35 zaten veren olsa gitmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu gitmek istemezse çıkış maddesinin önemi yok. Oyuncuyu ikna edersin, gitmez.adamın çıkış maddesi 35 zaten veren olsa gitmişti
juventus, milan vs isterse gider benceOyuncu gitmek istemezse çıkış maddesinin önemi yok. Oyuncuyu ikna edersin, gitmez.
Bu sezon mutlaka takımda tutulmalı. Sezon sonu öpüşür sarılır yolcu ederiz.juventus, milan vs isterse gider bence
onlarin yerine oynasin istenen adam da morutan yalnizO kadar şov yap sahaya çıkan 11'e bak halil barış, berkan. Ulan bunlar küme düşürüyordu Galatasaray'i. Bunlarin 3 ü bir araya gelince Galatasaray ümraniyespor ayarında bir takım oluyor
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten bu adam satılmak için alındı gibi bir durum var. Ben 1 sene daha bizde kesinlikle oynamasını istiyorum. İCARDİ, ZAHA neyse ZANİOLO da o kadar önemli. Fakat şampiyonlar liginde vs... birkaç maç parladığı an zaten elimizde tutamayız. Kulübe de ciddi gelir gelir.Zaniolo'yu 30'a okutmanın peşinde olanlara bakıyorum da, iyi ki Galatasaray'ı bu zihniyet yönetmiyor.
Bunlar Zaniolo'yu satar, Rashica'yı alır. Max vizyon.
sakat kardeş,hoca acıkladı.baska zaman belki,iyi rüyalarGaliba satıldı. 30 milyon ve üzeri bir fiyata satıldıysa gayet iyi.
Tam sövecektim sonra yavaşça ismi görüp son kısmı okudum.Ya bu adam olunca olmuyor hucumda etkisiz oluyoruz surekli faul yapiyor rakibe milletin icinden gecmeye calisiyor takim oyuncusu degil kafasi calismiyor futbolu bilmiyor cizgiye basmiyor bekini kovalamiyor ileride top kaybediyor takima gecis yediriyor cok dengesiz biri kafasi kirik kesin trip atmistir vs. vs.
Futboldan anladigimi kanitladim herhalde bu postla.