#22 Nicolò Zaniolo

Bu adam büyük ihtimal satıldı. Elde bu kadar sağ kanat varken hatta yüksek ihtimal Rashica bile alınacakken Tete'nin transferi ile uğraşılmasının başka bir açıklaması yok. Açıkçası Zaniolo'yu Tete'ye tercih ederim, ama iyi bir teklif geldiyse satılmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum. 2 yıldır sürekli para harcıyoruz ama satış yapmıyoruz. Finansal fair play sattığın kadar oyuncu al illetiyle uğraşmamak için satışta yapmamız şart.

Tete mevzudan hareketle yolu sonu görünüyor Rocky. Neyse hiç İtalyan aygırımız olmadı demeyiz. Bizi güzel hatırla ve anlat deli oğlan

stadda izledigim en manyak oyuncu olabilir. Fb ile fena tassak gecmisti.. Hakkini helal et umarim PSG yaparsin

Bu adam büyük ihtimal satıldı. Elde bu kadar sağ kanat varken hatta yüksek ihtimal Rashica bile alınacakken Tete'nin transferi ile uğraşılmasının başka bir açıklaması yok. Açıkçası Zaniolo'yu Tete'ye tercih ederim, ama iyi bir teklif geldiyse satılmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum. 2 yıldır sürekli para harcıyoruz ama satış yapmıyoruz. Finansal fair play sattığın kadar oyuncu al illetiyle uğraşmamak için satışta yapmamız şart.
Belki de zaniolo 10no / SS olacak bilemeyiz

Ben newcastle diyorum. Gorecegiz

Mevcut kadromuzun en önemli 4 oyuncusunun üçüncüsü.

1-Icardi
2-Torreira
3-Zaniolo
4-Boey

Taraftarın ne kadar maymun iştahlı hale geldiğinin kanıtıdır.

Zira Zaniolo oynanan son lig maçının, üstelik Fenerbahçe ile oynanan derbinin açık ara en iyi, en değerli oyuncusuydu. Jeneriklik bir gol atmıştı.

Ama gelinen noktada “umarım gider de başımıza kalmaz” yazan tipler var. Bu arkadaşlara kanatta Babel, Jimmy Durmaz’ı gibi yıldızları izlemek yakışır.

Geri
Üst Alt