#22 Nicolò Zaniolo

Zanioloya o kadar sıcak olmayan biz bile bu transfer şeklini beğenmiyoruz.Adam sanki istenmeyen birisi gibi direk kadro dışı bıraktık üstüne doğru düzgün teklif gelmeden.Biz satma işini yapamıyoruz.Zaniolo hocayla mı kavga etti acaba?Niye apar topar gönderiyorsun.

Geçen yıl transfer dönemi bittiğinde söylediğimi tekrarlamak zorundayım maalesef.

Yeni yönetim oyuncu transferinde ne kadar iyiyse oyuncu satışında en az o kadar kötü. Niye beceremiyorlar gerçekten anlam veremiyorum.

Newcastle United'ın Zaniolo için teklifi (Sözcü)

🔹30 milyon Euro bonservis bedeli
🔹Sonraki satıştan %25 pay
🔹Başarı bonusları

Newcastle United'ın Zaniolo için teklifi (Sözcü)

🔹30 milyon Euro bonservis bedeli
🔹Sonraki satıştan %25 pay
🔹Başarı bonusları
30 veren Newcastle Arapları 5 daha veremiyor mu 30da durduran ne tam olarak bunları kafi olduğuna mı karar vermişler

Gravenberchi almak için kılı kırk yarıyorsun,( adamların ihtiyacı bile yokken senden beklentileri ortada) elindeki benzer potansiyeli yönetemiyorsun. Sahip çıkmıyorsun.

Şu an tok satıcı rolünden tamamen çıktık, satmak zorundayız imajını da verdik.

Yarın beklentimizin çok dışında bir bedele ayrılırsa şaşırmayacağım.
Saçma sapan kiralık opsiyonlu falan giderse satma işini beceremediğimizi kanıtlarız resmen bu adamı bile doğru dürüst gönderemeyecek, iyi bir para kazanamayacaksak daha başka kim olabilir ki?

Yahu daha geldiği gün sene sonunda az buçuk karla satarız kafasında değil miydi herkes? 40 gol 15 asist falan mı yaptı da acayip kar bekliyoruz?

Öyle teklif yoktur bence. 35 vermek varken 30 + 25% niye versinler?

Ben simdiden yavas yavas kiralik + tek belirli seyler olursa zorunluya dönen opsiyonla gitmesine hazirlaniyorum. Sonra satanlari elestirmek yerine, Monchiye sövecek bizimkiler.

Niyeki, Zaniolo daha hazır bir oyuncu. Rashica’yı alsak haklısın da şu an ihtyiacımız yok noktasında değiliz bence.

rashica'yı tüm basın toplantılarında dillendirdik, alınacağı çok belli üstüne Tete'de alındı

şuan alıcı taraf her kimse satmak zorunda olduğumuzun farkındadır, az bi Türk medyasını inceleseler durumumuzu görürler bence

25+bonustan fazlasını kazanamayız bu dakikadan sonra hiç zannetmiyorum abi

hele yarın Juventus girse bu transfere örnek veriyorum, Zaniolo zaten Juve taraftarı eminim diğer tüm teklifleri reddedip oraya gitmek isteyecektir, elimiz kolumuz bağlanır öyle bir durumda

Klüpte saçma sapan bir gizem gizlilik var.Hiçbir açıklama birşey yok.Bu adam sanki mültecide avrupaya gizlice kaçırılıyor gibi bir tavır var klüpte.1 sezon daha kalsa kötüde oynasa en kötü aldığın paraya verirdin yangından mal kaçırır gibi her gelen teklifi kabul etme şekli var.

Geri
Üst Alt