- 27 Ocak 2010
- 139.045
- 105.298
- 5.648
birakda orayi onlar dusunsun vasfi kardesh
sonraki satıştan pay olmasını kabul ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birakda orayi onlar dusunsun vasfi kardesh
sonraki satıştan pay olmasını kabul ediyorum.
Adam gs de oynuyor, nasıl tek maçını izlememiş olsunlarMalesef futbolcu satmayi bilmiyoruz. Tarih boyuncada ogrenemedik. Oynat abi en az bir yil sampiyonlar liginde. Adamda harika bir potansiyel var. Diger taraftan, satilsin diyenlere de yapilan linc’i anlamiyorum. 35milyonluk tek macini izlemedigimiz bir adama bu kadar baglanmakta tuhaf geliyo bana.

Dogru diyorsun ama adam belli ki satildi.Eğer hedef Şampiyonlar Liginde ilerlemekse Nicolo Zaniolo bu takımda kalmalıdır. Evet Zahada, Keremde, Torreirada, Oliveirada, Muslerada, Tetede, Mertenste yıldızdır ama Zaniolo bu takımın İcardi ile beraber en büyük Süperstarıdır. Lütfen kararımızı bunu göz önünde bulundurarak verelimEkli dosyayı görüntüle 214546
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Büyük hata eğer gelen parayla Dybala, Felix veya Griezmann ayarında biri gelmeyecekse.Dogru diyorsun ama adam belli ki satildi.
Bence de hata ama yonetim sakatlanma riskinden korkuyor sanirim. Sonucta bu adam bizde ne kadar oynarsa oynasin maksimum satilma bedeli 35 milyon euro. Bence 30 verene vermislerdir.Büyük hata eğer gelen parayla Dybala, Felix veya Griezmann ayarında biri gelmeyecekse.
Maksimumu bu değil bence Uclde vereceği performansla free değerini yükseltip +50 kazanabilirdik ama hayırlısı ne diyelimBence de hata ama yonetim sakatlanma riskinden korkuyor sanirim. Sonucta bu adam bizde ne kadar oynarsa oynasin maksimum satilma bedeli 35 milyon euro. Bence 30 verene vermislerdir.
Finansal olarak da cok acildik. Oyuncu maaslari cok yukseldi. Para lazim.
Adamin cikis maddesi 35 milyon euro. Neden 50 versinler?Maksimumu bu değil bence Uclde vereceği performansla free değerini yükseltip +50 kazanabilirdik ama hayırlısı ne diyelim
Boey satamayan ne yav. Satsan yerini dolduramıyorsun adam tam Fransa u21 şampiyonada oynayıp belki de ciddi ilk arenada kendini göstereceklen sakatlandı.boey'i bile satamayan adamlar bu arkadaşı da satamaz.
bu sene nerde olursa olsun delikanlı bir top oynamasını dileriz.
Boey satamayan ne yav. Satsan yerini dolduramıyorsun adam tam Fransa u21 şampiyonada oynayıp belki de ciddi ilk arenada kendini göstereceklen sakatlandı.
Bu sakatlık belki de +5 milyona mala oldu.
İngiltere’de 23 yaşındaki benzer potansiyeldeki bek oyuncuların 8-10 milyona gittiği yerde kulüplerin kapımızda yatıp 20+ vereceği polyannalığını bırakırsak bir miktar gerçekleri görürüz.
Adama gelen max teklif 12 milyon Euro satınca mutlu mu olacaktık?
Tamam da adamların zorunluğu yok işte hayvan gibi bir havuz var enayi bulamıyorsun.millet cengiz'i bile 15'e sokuyo yoklukta. sen elin oğlunun bize yaptığı gibi ihtiyacı olan kulüplere teklif-temsilci yollamayıp elin cebinde talip beklersen herifin piyasası da anca o kadar olur tabi. ingiltere'de boey ayarında kim 8-10'a gitmiş bilmiyom. max arons diye bi eleman 16 milyona transfer yapmış, chelsea lyon'dan, newcastle trippier'in varlığına rağmen düşen soton'dan sağbek almış 25 milyona. normal şartta bu topraklar hariç kimse cengiz'e, fred'e de 15'er milyon bayılmazdı, önemli olan ihtiyacı olan herifin olabildiğince enayisini oltalamak.
Bu adamı zaten en kötü cash 22 civarına okutursun. Telaş yapmamıza gerek yok. Kendisi büyük bir silah.5m yollicamiza cl yapmasini tercih ederim, olasi atacagi gollerden sonra italya milli takim degerini harika paralara satariz, kötü oynarsada romaya ödeyecegimizle beraber ayni zarar etmeden rahat satariz.