Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
Tamam da adamların zorunluğu yok işte hayvan gibi bir havuz var enayi bulamıyorsun.
Zanioloyu keş 35 veren Zenit var orada ya oyuncuyu ikna edemezsin bak o sistem de çöktü keriz bulduk oyuncu gitmedi.
Ajax gibi olup önce Avrupa’da bakın bende varım benim oyuncularım genç beni görün diyeceksin. Ondan sonra keriz oltaların yada istediğin bedellere çekersin.
Şu şartlarda İstediğin adamı istediğin kulübe gönder istersen pay da ver günün sonunda 22 yaşına gelip bir milli takımı olmayıp uluslararası arenada kendini pazarlayamamış bir oyuncuyu. İngiliz yada Fransız kulübü değilsen satamazsın. Bakın potansiyel var diye de okutamazsın.
Bunlar adım adım olacak şeyler.
12 verecekler kabul etmeyeceksin 20 verecekler yine kabul etmeyeceksin kendi marka değerini yükseltmek zorundasın.
Adam bakıyor senin ülkendeki satışlar hep katekulli, senin çalışacağın menajerlerle bu kulüpler çalışmıyor mu zannediyorsun. Sen pazarlama için uğraşıyorsun adam da sen şu tip oyuncuyu bu paraya bul diyor ortada tıkanıyorsun.
Bir yerde fark yaratıcı etken gerekiyor. Onlardan birisi de oyuncularımız beleş değil hissiyatını göstermek. Boeyi satan kulüp de 1.5 milyona sattı birde o tarafa bakalım. Sana gelen 12 milyonluk teklif neredeyse 8 kat kar demek.
Kulüp doğru yolda beğenmediğimiz teklifi kabul etmiyoruz işte Marcao gibi şoparlık yapmadıkları sürece oyuncular kalacak daha büyük teklifler beklenecek.
Ayrıca bir miktar da istikrara ihtiyacımız var hani.
Mevcut kadro her sene 1-2 takviyeyle UEFA kupasını üst üste 3 kere alsın istemez miyiz?
Her sene 4 adam parlat sat ile bunu nasıl başaracağız peki? Bir oyuncu madeni yok sonuçta.
kalması dert değil de kalırsa ilerden kim kesilecek bilmiyom. kerem-zaha-icardi garanti, tete de yabana atılacak herif değil, sırf inat transferi değilse değerlendirilmesi de şart. bence paredes'in hıyarlığı da biraz sergio'nun elimizde patlamasından geliyor. herif yıllık 3 milyona yakın para alıyo, paredes gelince 11'i de garanti olmayacak. herif de diyodur hem türkiye'ye gidecem, hem de 11'e girmeme ihtimalim var diye. 1-2 kötü veya riskli iş bizim gibi işbilmez kulüplerin elinde fena patlayabiliyor. sergio'nun artık yeni belhanda olmasına ramak kaldı o kesin ama zaniolo kalır ve çok başarılı olmazsa yepyeni bi sıkıntıyı da tecrübe edebiliriz. alışmadık g.tte don durmaz demişler, aldığımız risk yoktan stres sahibi yaptı valla bizi.