#22 Nicolò Zaniolo

Şu çocuğun kıymetini bilemedik, aksine o da çok önemli duruş gösterdi bizdeyken.

Önemli yerlere gelmesini temenni ediyorum, biz de uzaktan bakıp gurme GS taraftarı bok atıyordu diye anarız.
Bizim taraftar cidden ne kullanıyor belli değil. Yollamak için gün saydılar, 15e hemen sat diyen vardı, elimizde patladı diyen de. Sanki Son 10 sene sağ kanatta Robben, Figo gibi oyuncular izlemiş gibi hemen g.tleri uçMuş

böyle sonumuz felaket yine

Bizim taraftar cidden ne kullanıyor belli değil. Yollamak için gün saydılar, 15e hemen sat diyen vardı, elimizde patladı diyen de. Sanki Son 10 sene sağ kanatta Robben, Figo gibi oyuncular izlemiş gibi hemen g.tleri uçMuş

böyle sonumuz felaket yine
Milyon taraftar var
İlgilenen ,sonuca bakan ,anlayan anlamayan !
Gayet normal şeyler önemli olan stad taraftarı ve yönetim bence ,sosyal medya belki stadın yerini almaya başlasada halen stad bir adım önde ,o sebeble her fikirin arkasına ,önüne geçip prim vermemek lazım .
Nacizane birde o günkü performansına göre ki yorumları o günle sınırlı tutmak lazım

"şarta bağlı zorunluluk" (müthiş bir kelime grubu...) tam olarak ne olduğu biliniyor mu ?

Emery hocam kralı assolist gibi 60'ta sahaya sürecektir

Şölene hazırız

adamların zani'yi yedek olarak aldıkları açık. daha iyi bir alıcı gelseydi keşke. bunlar oynatmaz zaniolo'yu...

Ulan zani girdi elektrikler gitti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanındaki adama biraksaymış keşke

Zekice bir asist izleyici nezdinde golden daha değerlidir. İcardi'nin miçö'ye çıkardığı asist gibi.

Geri
Üst Alt