#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Kac tane aston maci baktim zani yüzünden. Bana mi öyle geluyor yoksa mecbur kaldikca kimse zaniye pas atmiyor mu?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Doğru tespit topla az bulusuyor .. Zaniolo mevkiisiz kaldı nereye gideceğini şaşırıyor maç içinde bu seviyede bilerek pas atilmayacagini düşünmüyorum çünkü çoğu aldığı topu verimli kullanıyor..
Bence yanlış takıma gitmiş en büyük sıkıntı burada takım gol yollarinda etkili olsa da Zaniolo biraz daha ön planda olduğu bir takımda daha etkili olabilirmiş..Burada sistemin sıradan bir parçası olması bekleniyor bu da ona uymuyor gibi

premier lig'de en oynamayacağı takıma kaçarcasına gitti maalesef

kendi düşen ağlamaz.

Hiçbir istatistik yapamadi, iyi olduğunu söylemek güç şu ana kadar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayağı maç oynadı zorunlu opsiyonun devreye girmesine az maç kalmıştır gibi gözüküyor ama sözleşmenin detayını bilmiyoruz ki. Bizim Angelino'ya yapmak istediğimizi yaparlarsa da şaşırmam

Şu ana kadar zorunlu opsiyon için gereken maç sayısının %30 'u oranında oynadığı söylenmekte.

Şu ana kadar zorunlu opsiyon için gereken maç sayısının %30 'u oranında oynadığı söylenmekte.
Bunu diyen kim yanlış bilgi gibi. Çünkü bu hesaba göre 40 maç oynaması lazım 13 maç oynadı şu ana kadar Haluk ilk gittiğinde 20 maç süre alması dedi sonra onu düzelttiler net rakamı bilmiyoruz ama 20'den fazla 30'dan az 25 civarı dediler.

illa ki asist yapmasına gerek yok. adam bayağı etkili oynuyor o seviyede bile. a-vil taraftarlarının yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz.
Her mac raytingi en dusuk oyuncu 60 ta cikiyordu artik devrede cikiyor etkili filan degil kendinizi kandirmayin les oglu les oynuyor cok agir kaliyor premier lig seviyesine hep bir adim geride bugunde onune top geldi kontrol ederken kotu aldi mutlak golu kacirdi hocada devrede oyundan aldi nerdeyse her macini izledim muspet tek hareketi yok

Geri
Üst Alt