Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Geri gelmesi kesinleşti bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Laf ettim diye 1 ay ban yedim bu arkadaşa
SM-G998B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatırlamıyorum. Olsa bile ne olmuş? Cezalık birşey oluşmuş ki ceza yemissiniz sonuçta o dönem Galatasaray forması giyen futbolcu.Sen yine iyi ben 6 ay filan banlandım
Şahıslarımıza iade-i itibar yapılacakmı bakalım
Beni senmi banlamıştın @Alper Altun
Zanioloya futbol cahili demenin cezası 4 ay mıHatırlamıyorum. Olsa bile ne olmuş? Cezalık birşey oluşmuş ki ceza yemissiniz sonuçta o dönem Galatasaray forması giyen futbolcu.
Simdi gece gece aylar önce olup geçmiş olayı mi tartismak istiyorsan cidden? Sen büyük ihtimal habire negatif yorumlardan dolayı ceza almışsın yani katlama ceza sebebi olarak görmen lazım. Kimse durduk yere 4 ay ceza almaz haketmissin demek.Zanioloya futbol cahili demenin cezası 4 ay mı
Sen normal üyeyken ekürinle kıytırık bi myc aldınız diye ortalığı karıştırıp forumu birbirine düşürmüştünüz hatırladınmı
Bu cezaya olsa ne olmuş mu diyorsun![]()
Yok hayırSimdi gece gece aylar önce olup geçmiş olayı mi tartismak istiyorsan cidden? Sen büyük ihtimal habire negatif yorumlardan dolayı ceza almışsın yani katlama ceza sebebi olarak görmen lazım. Kimse durduk yere 4 ay ceza almaz haketmissin demek.
Varmı başka bir derdin?
Niye biz dünya karması mıyız. 0,5 adamımız varBöyle giderse seneye başakşehirde bulur kendini
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi