#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Milli futbolcu her zaman satılır. Keşke satilmasa

Tete'yi postalayıp kendisini devre arasında getirsek, çiçek gibi olurdu takım.

Mental olarak zayif. Hem oyun gorusu zayif hem de problemli karakteri var. Mental olarak zayifsan isterse Zaniolo fizigin olsun. Kaliciligin olmaz. Mental olarak gucluysen ister Mertens fizigin olsun, cok sey olur. Elden cikartilirsa iyi olur.

Ablak ablak dolasiyo ortada ama ingilizler icin cok para degil. 2024'te ikinci bi sans verilir diye dusunuyorum. Olmadi West Ham falan yapar.

almıcaklar gibi bizde iş yapar her türlü. oraya alışamadı bana kalırsa. gelsin kaldığı yerden devam eder.
devre arası çağırma şansımız var mı acaba

Zani hateri olarak yüreklere su serpiyim korkmayın alır villa

Satın almazlarsa 2m daha ödeyeceklerine dair haberler vardı,7m ödediğin adama 22 daha ödersin sırf verdiğin 7 boşa gitmesin diye

Sezonu rezil bitirse de fiziği,potansiyeli,yaşı ve pasaportu sayesinde alırlar ki birde euro 2024 var sanmıyorum bu parametreleri görmezden gelip 7 milyonu çöpe atacaklarını

20 m lar bugün championshiptekilerin bile harcayabildiği rakamlar

Adam sürekli oynuyor. 2. yarı çıkarıyor ama çoğu 11’de yer aldı. Satılsa iyi olur. O paralara ihtiyacımız. Zaniolo ve Boey’i satarsak 4-5 tane yeni genç yetenek bulup yatırım yapabiliriz.

11 de gene yok.Tam maçı bu Arsenal maçı.Alıp sürüp götürecek.Ama almayacaklar herhalde

Gecen city macini zanyolosuz aldilar. Bu maci da alirlarsa zanyolo bir daha kolay kolay şans bulamaz sakatlik olmadigi surece

Şu an dünyanın en formda takımı olabilir yer bulamaması normal.

Ünay hoca diyabiyi de 11den kesti. Maçları vura vura kazanıyor. Hocaya bir sey diyemeyiz.

Geri
Üst Alt