- 4 Ağustos 2009
- 83.712
- 62.373
- 5.093
En kotu zenite falan verilir lakin ekibimizde görmekten de memnun oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burnley 'de Kompany oynatır mi diyorsun renkdaş ? Bu arada bana kalırsa hayır.Herif tarihin en iyi Aston Villa'sına denk geldi, biraz vasat bir gidişat olsa mutlaka oynardı, şansımızı seveyim.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben pek beğenmiyorum Zaniolo'yu ama istikrarsız giden takımlarda rotasyon çok olur, bu sayede daha fazla oynayabilirdi. Zaten takımın oturma aşamasında epey şans verdiler, ama baktılar 0 gol 0 asist, adamlar da aptal değil, takım iyi gidince hemen kestiler anında. Büyük ihtimal başımıza kalır gibi.Burnley 'de Kompany oynatır mi diyorsun renkdaş ? Bu arada bana kalırsa hayır.
Zaniolo 'nun acilen megalomanlıktan çıkıp bir aynaya bakması lazım. 40 maçın 3 yada 5 inde show yapacak adamların günümüz futbolundaki yeri Arabistan Ligidir.Ben pek beğenmiyorum Zaniolo'yu ama istikrarsız giden takımlarda rotasyon çok olur, bu sayede daha fazla oynayabilirdi. Zaten takımın oturma aşamasında epey şans verdiler, ama baktılar 0 gol 0 asist, adamlar da aptal değil, takım iyi gidince hemen kestiler anında. Büyük ihtimal başımıza kalır gibi.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen Aston Villa‘nin Sampiyonlar ligine katilmasina bagli bir madde de vardır diye umuyorumZaniolo'nun geri donmesi kotu olmaz. 15 milyon bonservis verilmisti, bunun 5 milyonu Aston Villa'dan geri geldi zaten.
Premier ligi karısı yapacak demiştin?Iki durumda da uzulmem
Premier ligi karısı yapacak demiştin?
Zaniolo'nun geri donmesi kotu olmaz. 15 milyon bonservis verilmisti, bunun 5 milyonu Aston Villa'dan geri geldi zaten.