#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Aston Villa kendisini almaktan vazgeçse, Avrupa'da kimse yüzüne bakmasa da bize kalsa diye bekliyom işte...

Ingiltere'yi de gormus oldun. Don cocuk, sen buraya aitsin.

Geri gelirse yine nerde oynatacagimiz sorunu cikar kanat da is görmedi. Sirf 22 milyon daha verseler kalsin orda

Villa da bizdeki ndombele durumuna düşmüş bir jettir baba editleri eksik.

Aynen öyle yaw tam bir mevkisiz oyuncu. Nereye koysan olmuyor. İyi ama enteresan bir adam
Mevkisiz falan değil. 4-3-3'ün sağ kanat forveti adam. Sen bu adamı alıp 4-2-3-1'in açığına ya da 4-4-2'nin kanadına koyarsan verim alamazsın çünkü öyle bir oyun alışkanlığı yok.

Mevkisiz falan değil. 4-3-3'ün sağ kanat forveti adam. Sen bu adamı alıp 4-2-3-1'in açığına ya da 4-4-2'nin kanadına koyarsan verim alamazsın çünkü öyle bir oyun alışkanlığı yok.
Tamam doğrudur. Biz o sistemi oynamadığımız için koyduğumuz mevkilerde olmuyor demek ki.
Ayrıca bir oyuncu sadece tek bir dizilişte performans vermemeli. 4-3-3 oynamayan takımlarda oynamayacak mı yani bu adam?

Tamam doğrudur. Biz o sistemi oynamadığımız için koyduğumuz mevkilerde olmuyor demek ki.
Ayrıca bir oyuncu sadece tek bir dizilişte performans vermemeli. 4-3-3 oynamayan takımlarda oynamayacak mı yani bu adam?
Mevkisiz olması hiç bir mevkide 10/10 oynayamaması demek. Tek mevkisi olmasından başka bir şey yani :) Kariyerinin selameti için ya macera aramayı bırakıp kendine uygun sistemi olan bir takıma gidecek ya da santrafora doğru evrilmeye ikna olacak.

Mevkisiz olması hiç bir mevkide 10/10 oynayamaması demek. Tek mevkisi olmasından başka bir şey yani :) Kariyerinin selameti için ya macera aramayı bırakıp kendine uygun sistemi olan bir takıma gidecek ya da santrafora doğru evrilmeye ikna olacak.
Tamam üstat haklısın, yanlış söyledim öyleyse ben. Bizim için mevkisiz diyeyim öyleyse. Zaniolo’yu seviyorum ama tam verim alamıyoruz. Dediğin gibi belki santrafor olsa daha iyi olacak

Hem Zaniolo hem de bizim 1 senemiz gitti. Şampiyonlar Ligi'nde olduğun bir yılda böyle bir adamdan yararlanamadık.

Oyun zekası düşük tek sıkıntısı bu. İyi bir eski kurtun mentörlüğğne ve özel ilgilenmesine ihtiyacı var. Kendi kafasıyla top oynamaya devam ederse yazık eder

Dönse bile muhtemelen İtalyan bir takıma göndeririz. Bu sefer bonservisi ile.

Olumlu tarafından bakacak olursak €15m maliyeti €10m’a inmiş oldu kasaya giren €5m ile. Ayrıca CV’sine EPL tecrübesi değerli.

İnşallah Euro2024’te 2-3 maç aldırır piyasa yapar.

Olmazsa seneye biz parlatırız artık

Villa gönderse bile kendisinin bizde kalmak isteyeceğini sanmıyorum.

Geri
Üst Alt