Dönerse ve satmak istersek - piyasası var her türlü satılır
Dönerse ve oynatmak istersek - PL idmanı yemiş Zaniolo ligi donunda sallar
15e aldık 5e kiraladık. 10 milyon maliyetle zarar etme ihtimalimiz yok ki ben zaten Aston Villa'nın alacağını düşünüyorum.
alinirken ,soran kimi renkdaslara nacizane yorumumu belirtmistim.
.saha ici tipolojisi, eksi artisi vs bir yana,
nazarim da bu transfer ozne tanimi :
klasik win win bir prototip . yazili kural olan ekol ulke ligi ve futbolu , mensesi, milli takim etiketi, ve buna binaen serie a tepe takim gecmisli olmasi vb gibi done ler,,,
cizme nin medyasin dan, calistigi hocalarina, izleyicisine- italyanlarin 'cok sey bekledigi *totti vol2 benzetmesi yaptiklari nicolo'yu > adeta nokta atisi zamanlama ile italya ligi tepe havuzun dan gecen sezon kapmamiz, nerden baksaniz transfer konusu ozelinde - a klasman firsat transferi, basari hikayesi.
kaldi ki, sampiyon oldugumuz sezonda kapanis da iyi etki birakip epl'ye gondermis bir taraf olarak, o donem de oldugu gibi ,-sahsen benim bir endisem bulunmuyor bundan sonrasina dair.
donerse ,dogru on alan kurulum orglar la verim alip onumuze bakariz.....
suan oynadigi kuluple kalip ilerlemesi salt kendisine bagli da degil, aston villa mali yonden onumuzdeki sezon tahminim daralma yasayacak ve veya limit baglaminda sinirli kalacaklar. transfer donemi ek meblaga vs girecekleri bir doneme girmiyorlar okuduklarima gore. -haliyle zaniolo ile devam edemezlerse bunun salt saha ici dolayli bir karar olacagini beklemiyorum.suan icin gozlemim bu. zamanla villa durumu $ teknik olarak duzeltirse ,yorumu guncellerim.
< oldu da epl de kalmadi. bizle de milli takim vs adina devam etmek istemedi. her halukar da basta da dedigim gibi ; italya, <ozellikle tepe *kulupler ilk alicisi olacak takimlardir benim gozlemimde. . . gecmiste ayni mense ve milli takim vs dolayli italyan oyuncular her daim kendi liglerine kolay *donup kaldiklari yerden devam etmislerdir istisnalar disinda... bu *donus denklemine zaniolo adina *roma kulubunu dahil etmedim,< roma kulubu ve kendisi arasinda
' o donem yasananlardan dolayi.
sayet bizde devam ederse - roma ve son donem *totti italya'si nin ''*capitano'yu'' oynattigi format bolgesi ve gorevin de oynatirdim zaniolo'yu. . .
kumasi iyi, yetenegi olan, potansiyelini skalasini halen tam bold deklare edecek zemini bulmamis , iyi bir oyuncu zaniolo. kanimca deklare edecek zamanlama ; euro finalleri olur gibi . bekleyip gorelim.
nacizane rica'm - bizi isteyerek secip kulubumuze katilan ,suan kira da olan -degerimize/oyuncumuza destek olup sahip cikalim lutfen.
saygi ve selamlar.