- 29 Ocak 2023
- 9.410
- 5.496
- 1.068
Italyaya dönmek istiyor net adam demek ki.Bizde kalma niyeti olsa ona yakın bir şey der herif paso galatasaray karar verecek bilmem ne diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de zaniolo kesin olarak ayırlacak. 20m civarı bir gelir getireceğini düşünüyorum. ayrıca bu sefer nelsson da kesin olarak gider. başka sürpriz olur mu bilmem umarım olmaz. belki iyi bir turnuva geçirirse BAY ya da Kerem'e de teklifler olur.Milli takım öncesi son maçta da gol atmıştı sanırım. Ben hala bize döneceğini düşünmüyorum. Her maç süre de almaya devam ediyor. Aston Villa alacak gibi geliyor bana onlar almasa bile başka bir takım alır. Zaniolo gibi bir adam için 15-20 milyon veren çok kulüp çıkacaktır mevcut piyasayı düşündüğümüzde.
Sözleşmesi biten ve kiralık olanlar harici Zaniolo, Nelsson kesin Zaha ve Tete'nin gitme ihtimalleri de çok yüksek görüyorum. 13-15 civarı teklif gelirse Kerem'de kesin ayrılır mesela. Geleceğini tahmin ettiğim isimlerde var Oğuz Aydın, Eren Dinkçi ikilisinde biri veya ikisi birden Berkay Yılmaz kesin gelecekler bence. Bir de devre arası fiyat sorduğumuz ve yüksek fiyat biçilen Lyon'un sap beki Kumbedi'nin de yüksek ihtimal yeni sağ bekimiz olacaktır diye düşünüyorum zira yazın istediğimize yakın bonservise bırakırlar gibi hiç süre vermiyorlar çünkü.bence de zaniolo kesin olarak ayırlacak. 20m civarı bir gelir getireceğini düşünüyorum. ayrıca bu sefer nelsson da kesin olarak gider. başka sürpriz olur mu bilmem umarım olmaz. belki iyi bir turnuva geçirirse BAY ya da Kerem'e de teklifler olur.
bu iki topçudan gelecek gelir+cl geliri ile bankalar birliğinden çıkış + transfer stratejimizi oluşturacağımızı düşünüyorum.
Ölüsü zaten 17-18 civarına giderMilli takım öncesi son maçta da gol atmıştı sanırım. Ben hala bize döneceğini düşünmüyorum. Her maç süre de almaya devam ediyor. Aston Villa alacak gibi geliyor bana onlar almasa bile başka bir takım alır. Zaniolo gibi bir adam için 15-20 milyon veren çok kulüp çıkacaktır mevcut piyasayı düşündüğümüzde.
Tabi canım Boulaye Dia, Elif Elmas gibi adamların biri 15 diğeri 25 civarına gitmişken bir de PL'de öyle veya böyle süre alan adamların piyasa değeri de kolay kolay ciddi bir düşüş yaşamaz. Buna da Scamacca'yı örnek verebiliriz 28 civarına mı ne gitmişti PL'ye isteneni veremedi üstüne orada çok ciddi sakatlıklar yaşadı ama 25 civarına İtalya'da alıcı buldu mesela.Ölüsü zaten 17-18 civarına gider
nelssonun maası arttırmak dahil tutmak icin ne gerekirse yapmalıyız net sekilde gördük ne apoya ne de sancheze uzun vade de güvenılmez zaten sanchez sprintle oynayan adam oldugu icin 3-4 macta bir adeleyi tutar hale geldibence de zaniolo kesin olarak ayırlacak. 20m civarı bir gelir getireceğini düşünüyorum. ayrıca bu sefer nelsson da kesin olarak gider. başka sürpriz olur mu bilmem umarım olmaz. belki iyi bir turnuva geçirirse BAY ya da Kerem'e de teklifler olur.
bu iki topçudan gelecek gelir+cl geliri ile bankalar birliğinden çıkış + transfer stratejimizi oluşturacağımızı düşünüyorum.
bence de nelsson kalmalıdır ancak kendisi bence gitmek isteyecektir.nelssonun maası arttırmak dahil tutmak icin ne gerekirse yapmalıyız net sekilde gördük ne apoya ne de sancheze uzun vade de güvenılmez zaten sanchez sprintle oynayan adam oldugu icin 3-4 macta bir adeleyi tutar hale geldi
nelsson gibi güvenilir stoperi almaya kalksak kapıyı 10 milyondan acarlar ,emin filan dolduramaz yerını emin çok savruk ve riskli oynayan bir cocuk ozan kabak gibi