#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Bu başlık uplandığında ismini görünce moralim bozuluyor

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

2026 şampiyonluğunun kilit adamını görüyorum ben de,helal olsun şimdiden aslanim

Son maçtaki sakatlığı ciddi değilmiş neyse ki. Uzun süreli sakatlanırsa ardımıza girer bu kez. Burayla bağı yok adamın. 15 kağıdı alıp vedalaşmalıyız.

Bu adam giderken çok büyük umutları olan adamlar vardı piyasada. Bu adamın resmen psikolojisi bozuk bundan adam olmaz.

3-4-1-2 yahut 3 4 2 1 gibi sistemlerde epey işimize yarar aslında, ama galiba Türkiye'de kalmak tercihinde yok. Yine bir şekilde gider sanırım.

Hayri ile Keramettin adminin israrları nedeniyle Erden Timur tarafindan alınmıştır.

Şu an hepsi de araziiii

Zaniolo her ne kadar hayalimizdeki gibi olmadıysa da maddi olarak ciddi bir zarar ettiren bir iş olmadı. 7-10 civarına satılabilirse zarar değil ufak bir kazan. bile ettirmiş olabiliyor sanırım.

3-5-2' hücum hattının ileri 2'lisinden 1'i. İtalya'da böyle oynuyordu. Inter'e gitse mesela orada oynatırlar. 3'lü sistemlerde yetişmiş bir oyuncu.

Geçen sezon 3 'lü oynayan Fenerbahçe'de Valencia-Batshuayi ikilisinden biri olurdu mesela.
Biraz form tutsaydı bu yorumumu bugün yineleyebilirdim. Hazır biz de bunu oynamaya başlamışken.

Osimhen için Zaniolo + para mükemmel olurdu… 10-15m falan düşürse bedelden müthiş iş olur

Geri
Üst Alt