#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Deli olduğu düşünülen birine 4 yılda sanırım 15 milyon vereceğiz. Ama 2 kiralamada almışız 13milyon. Nasıl adama maddi konuda laf atıyorsunuz hayret. Fenere saplarken burda zaniolo bana sapla yazanlarda vardı 😁

Neşeli başlayan bir hikayenin hüzünlü olmasa da üzüntülü sonu. Çok hayaller kurdurmuştu.

Bu arkadaş napıyor hala bizim topcumuz mu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osimhen ile dehşet bir ikili olabilirlerdi ama burada oynamağa güç ikna ederiz kendisini atacağımız taklalara da değmez. Atalanta almazsa alan çıkar alacağımız minimum bonservis de €12m dir.

Ha ben totale vurunca kar edeceğimizi falan düşünmüyorum muhtemelen başa baş çıkacağız bu transferden çünkü kesin Roma'ya da giden bonuslar olmuştur olacaktır.

Keşke faydalanabilseydik ikna edebilseydik düzenli oynayan bir oyuncumuz olsaydı çok özel herif çünkü

Osimhen ile dehşet bir ikili olabilirlerdi ama burada oynamağa güç ikna ederiz kendisini atacağımız taklalara da değmez. Atalanta almazsa alan çıkar alacağımız minimum bonservis de €12m dir.

Ha ben totale vurunca kar edeceğimizi falan düşünmüyorum muhtemelen başa baş çıkacağız bu transferden çünkü kesin Roma'ya da giden bonuslar olmuştur olacaktır.

Keşke faydalanabilseydik ikna edebilseydik düzenli oynayan bir oyuncumuz olsaydı çok özel herif çünkü
tırt topçu artık kabul et

Geri
Üst Alt