#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
20 maç oynarsa opsiyon devreye girecek diyor transfermarkt. çoktan doldu bile o zaman?
Yok %50+1 diye bir iddia vardı tüm maçlar hesap edildiğinde 32-33 civarı maçtı. Bir de 20 maç ama en az 45 dakika diye bir iddia var ki bu imkansızdı. Şimdi Fio için kalan maçların %60'ın da süre alması yazan bir haber okumuştum İtalya'da bir kaynakta sabah sanırım. O da 9-10 maçta süre alması lazım demek oluyor.

Kiralama parasını bize verecekler o zaman? Zaniolo, Fiprentina'nın alt yapısından bir oyuncu bence orada kalıcı olacak diye düşünüyorum. En yakın arkadaşı Kean'da orada hem.

Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir.

Fiorentina'nın alt yapısından çıkmıştı. Bir zahmet burada kalıcı olur diye umuyorum. En azından bu sefer şartları sır değil ve gayet açık kalan maçların %60'ında(9-10maç) 30 dakika süre alması lazım.

Dönüp dolaştın en sonunda gitmek istediği 2 kulüpten birine gittin. Yazın da istiyorlardı kündeye getirip saplayacaktık bunlara şimdi 15 milyon euroyu saymak için seferber olmuştuk

Akıllanmış sanki. Sezon sonu geri döneceğini anlamış gibi konuşmuş. Çokta akıllıca konuşmuş. Bunu söyle, bütün taraftarın gönlünü al.

Moise Kean olmadığı için Como maçında iyi bir fırsat gelmişti

Sıçıp batırdı resmen. Fiorentina CL'ye kalma hesapları yapıyordu hiç olmayacak bir puan kaybı yaşadılar

Takımın kalanı da kötüydü ama kendisi skandal kötüydü, tek forvet oynadı ve içine sıçtı maçın

Fiorentina bunu kanat ya da forvet arkasına monte edebilir mi emin değilim. Bence almayacaklar, Atalanta'da daha iyiydi

Sıçıp batırdı resmen. Fiorentina CL'ye kalma hesapları yapıyordu hiç olmayacak bir puan kaybı yaşadılar

Takımın kalanı da kötüydü ama kendisi skandal kötüydü, tek forvet oynadı ve içine sıçtı maçın

Fiorentina bunu kanat ya da forvet arkasına monte edebilir mi emin değilim. Bence almayacaklar, Atalanta'da daha iyiydi
Fio maçında kim iyiydiki ? Üstüne zaniolo mevkisinde oynamadı tek oynadı yani , sırtı dönük oyunu iyi değil gelen toplar da hep o şekilde geldi.Beltran kadar da kötü değildi mesela

Fio maçında kim iyiydiki ? Üstüne zaniolo mevkisinde oynamadı tek oynadı yani , sırtı dönük oyunu iyi değil gelen toplar da hep o şekilde geldi.Beltran kadar da kötü değildi mesela
Bir daha öyle fırsat gelmez

Takım kötüydü dedim zaten

Fırsatı değerlendirmeliydi

Takımın açık ara en kötüsüydü

Como maçında takımda iyi oyuncu yoktu. Hücumda en kötü oyuncu ve sıçıp batıranda Beltran'dı benim izlediğim ilk yarıda. Hatta ilk yarıda hücumda tek uğraşan Zaniolo gibiydi.

Asıl yeri olan Sağ Kanat hariç her yerde oynattı kiralayan takımlar. Barış gibi ne yapacağını şaşırıyor sürekli farklı pozisyonda oynamaktan..

Como maçında takımda iyi oyuncu yoktu. Hücumda en kötü oyuncu ve sıçıp batıranda Beltran'dı benim izlediğim ilk yarıda. Hatta ilk yarıda hücumda tek uğraşan Zaniolo gibiydi.
Sıkıntısı hiçbir zaman uğraşmamak olmadı zaten

Çok zorluyor. Bu kadar zorlamamalı, sürekli bir şeyleri kanıtlamak zorunda gibi oynuyor

Barış da mesela son dönemde böyle. Çok göze batan bir şey. Zaten Beltran sahada kaldı ama kendisi çıktı

Sıkıntısı hiçbir zaman uğraşmamak olmadı zaten

Çok zorluyor. Bu kadar zorlamamalı, sürekli bir şeyleri kanıtlamak zorunda gibi oynuyor

Barış da mesela son dönemde böyle. Çok göze batan bir şey. Zaten Beltran sahada kaldı ama kendisi çıktı
2. yarıyı izlemedim ama Beltran ilk yarıda Fio adına sahanın en kötüsüydü hücumda. Fagioli'de Zaniolo'dan kötüydü mesela hiç bir şey yapmadı ilk yarıda. Zaten Kean dönerse o ilerde Zaniolo sağ kanatta daha iyi olur Fiorentina adına.

Geri
Üst Alt