#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Takım oyununa etkisi düşük.

Koy son 30 dk yardirsin.

Okan hocamın isteyeceğini sanmıyorum.

Ne zaman rakibe basar gerektiği yerde gerekeni yapar o zaman iş yapar. Çünkü o kapasitesi var.

Nicolo Zaniolo, sezon sonunda Galatasaray'a dönecek. Oyuncunun kiralık transferi Fiorentina'ya toplamda 3.2 milyon euroya mâl oldu. (La Gazzetta dello Sport)

Diz çöküp tövbe etmesi lazım OB önünde.

Bu herif için sürekli yetenekli ama mental problemli olduğu söyleniyor ama bence kalas gibi, dümdüz oyuncu. Ne yeteneği var bunun çözebilen var mı mesela.

Nicolo Zaniolo, sezon sonunda Galatasaray'a dönecek. Oyuncunun kiralık transferi Fiorentina'ya toplamda 3.2 milyon euroya mâl oldu. (La Gazzetta dello Sport)

Diz çöküp tövbe etmesi lazım OB önünde.
Yabanci hakkimiz kisitli, kendisine acil yeni kulup bulmasi gerek.

Zaten türkiyede oynamak istedigini sanmiyorum ama ilginc olan gitti ülkelerde tutunamiyor, nasil takiliyor oralarda anlamiyorum. Tekniki kisitli bir arkadas boy poz var alsinda forvet olarwk denemesi gerek kendini.

Zaniolo sakatlıkları öncesi biraz daha ince bir herifti o boyla acayip hızlı yön değiştirip milleti mal ediyordu

Sonra epey güçlenmiş döndü hala hızlı ama ani yön değiştirmeleri yok

Yine de yeteneksiz falan demek çok saçma herifte raket gibi bir sol ayak, acayip bir hız ve hayvan gibi fizik var

Bu herif için sürekli yetenekli ama mental problemli olduğu söyleniyor ama bence kalas gibi, dümdüz oyuncu. Ne yeteneği var bunun çözebilen var mı mesela.

2 metre boyuyla kendini messi zannedip 3-4 kişinin arasına falan dalıyor mental açıdan luyindama ayarında bir adam. Fizik fena değil az biraz aklı başında olsa en azından Barış kadar oynayabilirdi ama beyin olmayınca zorlamanın bir alemi yok

Zaniolo sakatlıkları öncesi biraz daha ince bir herifti o boyla acayip hızlı yön değiştirip milleti mal ediyordu

Sonra epey güçlenmiş döndü hala hızlı ama ani yön değiştirmeleri yok

Yine de yeteneksiz falan demek çok saçma herifte raket gibi bir sol ayak, acayip bir hız ve hayvan gibi fizik var
Allah herşeyi vermiş bir beyin vermemiş...

Abi neden hakaret edip kendinizi geriyorsunuz? Ben takima geri gelsin istiyorum zaniola kim ? Dursun yedekte hoca beğenirse oynatir. Kafama takacağım en son şey bu herif

Aslında tam Barışın yerini dolduracak adam ama kafadan sıkıntılı işte. Yıldız olma potansiyeli varken niye kendine bu kötülüğü yapıyo anlamak mümkün değil

Geri
Üst Alt