#22 Nicolò Zaniolo

06d5a7a58b60f1ca4a5e2088916affff.jpg

Barışın avrupa yapınca dönüşeceği adam tam olarak zaniolo, hatta kendi fragmanını bakıp görebilir. Ne yani siz gerçekten barışın zaniolodan daha meziyetli olduğunu falan mı düşünüyorsunuz barışı al 2 aylığına koy atalanta ya ya da fiorentina ya aynı kariyeri çizecek. Barış zaniolo'yu geleceğini gösteren ayna niyetine kullanmalı çünkü futbol zekaları, oyun stilleri aynı. Ha mesleki ahlak, ve çalışkanlık konusunda birisi çok daha ilerde ona bir şey diyemem.

Bonservisinin çoğunu çıkardı galiba kira paralarıyla.
Piyasasını öldürse de yaşı genç hala. En azından 8-10m eder.
Elden çıkarıp yerine Onyekuru tarzında +2 yabancı kuralına uygun bir topçu bakmak lazım.

Zaniolo ile oturup konuşmak gerekiyor kalmak istiyorsa sözleşme uzatıp öyle kalmasi lazım ki çok büyük kazanç olur eğer gitmek istiyorsa da kiralanmadan bonservisiyle 7-10 milyon Euro arası bir rakama satılabilir.Zaniolo nun bir yerde tutunamama sebeplerinden biri de oyuncuyu gitti kulüp zorunlu almak istememelerinden dolayı forma şansı vermiyorlar.Eger şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istiyorsa sözleşme uzatıp devam edebilir.

Bonservisinin çoğunu çıkardı galiba kira paralarıyla.
Piyasasını öldürse de yaşı genç hala. En azından 8-10m eder.
Elden çıkarıp yerine Onyekuru tarzında +2 yabancı kuralına uygun bir topçu bakmak lazım.

Ağırlıklı olarak maaşını biz ödediğimiz için bu kira süreçlerinde teknik olarak maliyetini çıkarmadı ama maaşı dışarıda tutacak olursak bonservis bedelini çıkardı.

beyler kulübede oturunca surat yapacak , kaprisli topçular bu kulübe zarar verir. şu an tarihi bir enerji yakalamış kadroya sahibiz.bu enerji 10 yılda bir zor yakalanır. aile ortamını bütün oyuncular vurguluyor. bu tesadüf olamaz.morata bile kaç ay oynadı?adamın ilk söylediği şey aile ortamı. zaha ziyech tarzı oyuncular bu aile ortamına çok fazla zarar vermişti. hatta kerem bile enerjiyi çok düşürüyordu.onlar gitti ve bu ortam oluştu. şimdi zaniolonun oyunculuğu üzerinden gelsin ya da gelmesin tartışıyoruz fakat en önemli nokta,geldiği zaman ortama zarar verebilir mi? bence verebilir. ben artık kaprisli ve kulübün büyüklüğünü anlamayan,kendini takımdan üstte gören hiç bir topçuyu istemiyorum. onun için 3-5 e bakılmadan yol verelim buna.

En azından parasını çıkardı. Son sezonunda da bir yere kitler unuturuz. Böyle karakter sorunu olan oyuncuları asla takımımda istemiyorum.

Adım adım arabistana doğru yaklaşıyor herif.
Gardi baba göster hünerini 30 milyonun 5ini sana verelim

Barışın avrupa yapınca dönüşeceği adam tam olarak zaniolo, hatta kendi fragmanını bakıp görebilir. Ne yani siz gerçekten barışın zaniolodan daha meziyetli olduğunu falan mı düşünüyorsunuz barışı al 2 aylığına koy atalanta ya ya da fiorentina ya aynı kariyeri çizecek. Barış zaniolo'yu geleceğini gösteren ayna niyetine kullanmalı çünkü futbol zekaları, oyun stilleri aynı. Ha mesleki ahlak, ve çalışkanlık konusunda birisi çok daha ilerde ona bir şey diyemem.
Barışın bu süreçte evrimini* kimse inkar edemez. Çalışkanlığı ile ve farklı bir td çok daha farklı noktalara gelebilir. Montella bize barışın taktiksel anlamda da farkliliga nasıl cevap verdiğini Avrupa şampiyonasında gösterdi. Zaniolo gibi kafası başka yerde değil. Zaniolodan da hala umitliyim o ayri

Nerden bulduk bu Italyan Mert Hakan'ı yav.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

aldığımız fiyata 2023 yazında satacaktık bunu. yönetim 35-40 milyona satacağız diye çok beklentiye girdi.

Bu saatten sonra Araplar bile almaz bu hıyarı.

Bu dümbeleği kaça satarsak paramızı çıkarmış oluyoz… Kar etmesekde olur

Geri
Üst Alt