#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Kapanan takimlara karsi effectiveness %15 falan

Olmaz böyle

Yaptigimiz 2 hazirlik maci ne kadar done verir bilemem.

Lig oncesi maclarda biraz daha optimal kadro icinde, ve bir kac lig macinda gormek lazim her ismi.

Kalmalı rotasyona topçu lazım
Geçen yıl geçktik acısını bunu gönderseler daha iyisini alamayacağız üstelik para çıkmış olacak kasadan o yüzden zaniolo kalmalı
Yabancı sınırı kaç, kaç yabancımız var, onu bile bilmiyorsun di mi

Her türlü takimda kalmalı gitse zaten şuan çok büyük paralar kazandırmaz kalırsa Dünya kupası dolayısıyla hem başarılı olmak isteyecek hemde kadroda önemli bir isim.

Zaniolo'dan 11.4 milyon kiralama bedeli kazanmışız bonservisine 15 milyon ödemiştik

Bu sefer bonservisi ile bir takıma vermek lazım eğer düşünülmüyorsa

İşe yaradığı anlar oluyor ama cidden çok fazla top kaybı yapıyor. Yabancı sınırından ötürü rotasyonda kullanmak lüks. Varsa talibi gönderelim bonservisiyle.

Ah şu Fener maçı yok mu öyle bir oynadı ki rahatça gönderin gitsin diyemiyorum.

En büyük problemi bencil olmasi

Tamamen kendine oynuyor

Dün hazirlik macinda ilk yari da attigi bir sut var,yunus cok iyi bir kosu ile defansin dengesini bozdu,zaniolo’nun yapmasi gereken is cok basit bir sekilde topu yunus’un önüne atmakti ama okadar kendini oynama odakli ki etrafinda ne var ne yok hic bakmiyor

Birkaç haftadır Zaniolo’nun bu sezon kadroda yer almaması gerektiğine dair tartışmalar görüyorum. Ancak matematiksel olarak böyle bir ihtimalin mantıklı olmadığını açıklamak istiyorum.

Bu sezon yabancı sınırlaması 12 + 2 şeklinde uygulanıyor.

Garanti yabancılarımızı sayalım:

• Yabancı kaleci
  • Sanchez
  • Jacobs veya Kohn
  • Torreira
  • Lemina
  • Sara
  • Sane
  • Osimhen
  • Icardi
  • Sallai (kalma ihtimali çok yüksek, 2.5 milyon maaşı başka kimse vermez)

Bu durumda 10 yabancı hakkımız garanti dolu.

Geriye kalan tüm yabancıların gönderildiğini varsayıyorum, zaten amaç da bu.

Elimizde 2 yabancı + 2 genç yabancı hakkı kalıyor.

Güncel kadroya hoca 1 yabancı ve 1 sağ bek düşünüyor. Şu anda piyasada adı geçen hiçbir oyuncu 2002 veya daha genç doğumlu değil. Bu iki hakkımızı burada kullandığımız anda Zaniolo listeye yazılamıyor.

Ancak kalan transferlerimizi 2002 ve sonrası doğumlu oyunculardan yaparsak, Zaniolo’ya yer açılabilir.

Burada asıl soruya geliyoruz: Güncel kadroda yedek kalma ihtimali olan Zaniolo, yaklaşan Dünya Kupası öncesi sorun çıkarır mı?

Geri
Üst Alt