#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Birkaç haftadır Zaniolo’nun bu sezon kadroda yer almaması gerektiğine dair tartışmalar görüyorum. Ancak matematiksel olarak böyle bir ihtimalin mantıklı olmadığını açıklamak istiyorum.

Bu sezon yabancı sınırlaması 12 + 2 şeklinde uygulanıyor.

Garanti yabancılarımızı sayalım:

• Yabancı kaleci
  • Sanchez
  • Jacobs veya Kohn
  • Torreira
  • Lemina
  • Sara
  • Sane
  • Osimhen
  • Icardi
  • Sallai (kalma ihtimali çok yüksek, 2.5 milyon maaşı başka kimse vermez)

Bu durumda 10 yabancı hakkımız garanti dolu.

Geriye kalan tüm yabancıların gönderildiğini varsayıyorum, zaten amaç da bu.

Elimizde 2 yabancı + 2 genç yabancı hakkı kalıyor.

Güncel kadroya hoca 1 yabancı ve 1 sağ bek düşünüyor. Şu anda piyasada adı geçen hiçbir oyuncu 2002 veya daha genç doğumlu değil. Bu iki hakkımızı burada kullandığımız anda Zaniolo listeye yazılamıyor.

Ancak kalan transferlerimizi 2002 ve sonrası doğumlu oyunculardan yaparsak, Zaniolo’ya yer açılabilir.

Burada asıl soruya geliyoruz: Güncel kadroda yedek kalma ihtimali olan Zaniolo, yaklaşan Dünya Kupası öncesi sorun çıkarır mı?
Lig için bu sorun olduğu kadar Avrupa için de var.

Yerine Coman gelcekse. Direkt sut. Azcik parlasin hemen satar kulubu. Hic ugrasilmaz bununla.

Bu herifi göndermemiz gerekiyor zaten yabancı kontenjanı dolu ,zanioloyu gönderip ortasaha almalıyız hoca istemese bile alinmali

deprem dönemi sadece 3-4 ay ha

bunla keremi takaslamak lazım da benfica o kadar da enayi midir bilmiyorum.

Kadro ilk geldiği sezonki kadro değil. Karşısındaki isimleri gördükçe bence yedek oturmayı eskisi kadar sorun etmeyecektir.

Valla kalsın eğer os gelmeyecekse saranin yerine oynasın, içeri girer, doğru düzgün şut atar en azından

10'a teklif varsa gitsin, yoksa Sane ve Barış'ın yedeği olarak kalabilir. Kalması kullanılmayacak bir opsiyonla kiralamaktan daha iyidir imho.

Geri
Üst Alt