#22 Saša Ilić

Cevap: Sasa İliç

Belki aynı anda tüm stad '' Sasa Iliç oleeey'' diye bağırmadı, Lincoln gibi artistlik paslar veremedi, çok karizma bir insanda değildi, milyon dolarlar da almıyordu ama adam gibi adamdı işte. En azından kamplarda ben yabancıyım, az çalışırım, oynarım gibi bir düşüncesi yoktu. Galatasaray Tarihinde gördüğüm en karakterli futbolcularından biriydi kesinlikle. Beşiktaş'a attığı 2 dakikada 2 gol'den çok, Fener maçında oyundan çıktığında atılan gole bizden biri gibi sevinmesi hep aklımda kalacak

Cevap: Sasa İliç

Belki aynı anda tüm stad '' Sasa Iliç oleeey'' diye bağırmadı, Lincoln gibi artistlik paslar veremedi, çok karizma bir insanda değildi, milyon dolarlar da almıyordu ama adam gibi adamdı işte. En azından kamplarda ben yabancıyım, az çalışırım, oynarım gibi bir düşüncesi yoktu. Galatasaray Tarihinde gördüğüm en karakterli futbolcularından biriydi kesinlikle. Beşiktaş'a attığı 2 dakikada 2 gol'den çok, Fener maçında oyundan çıktığında atılan gole bizden biri gibi sevinmesi hep aklımda kalacak

Katılıyorum..

Cevap: #22 Saša Ilić

Unutulmaz bi sene yaşatmıştı bize Gerets ve Necatiyle beraber.Adam atıyordu arkadaş.O boyla kafayla da sürekli gol atardı.

Yürekli adamdı emeği geçti bize. Kulakları çınlasın sağ taraftan.

Transfer olduğu zaman ANTİÇ in dediği gibi "sahada olup olmadığını anlayamazsınız ama ne yapar eder senede 14 15 gol atar"

Aynen dediği gibi tam bir TİLKİ" ydi.

Hagi den sonra alınan 10 numara tipli oyuncular içinde isim,maliyet ve başarı baz alındığında en başarılısı...

Boşuna harcadık bu adamı çok iyiydi üstelik ama şimdi yaşayıp yaşamadığı bile belli değil..:o:o

bjk ye attığı 2 golü unutamıyorum

bjk'a 2 dk 2 gol attığı maçı hiç unutamam.

Aynı maçta gerginliğin vermiş olduğu aşırı bir sevinçle kahve önünde bağırıp çağırırken bulunduğumuz kahvenin önünden geçen yaşlı bir amcaya kolların olaya dahil olmasıyla gözüne sol kroşe atmışlığım vardır :o

Sonrasında amca olayı akışına bırakıp yola devam etmiştir :tiphat: :ka25:

bjk'a 2 dk 2 gol attığı maçı hiç unutamam.

Aynı maçta gerginliğin vermiş olduğu aşırı bir sevinçle kahve önünde bağırıp çağırırken bulunduğumuz kahvenin önünden geçen yaşlı bir amcaya kolların olaya dahil olmasıyla gözüne sol kroşe atmışlığım vardır :o

Sonrasında amca olayı akışına bırakıp yola devam etmiştir :tiphat: :ka25:

Bende evimin camını kırdım.Çok özledik.Şu takımda olmasını çok isterdim.Ne Elano,Ne Lincoln gerçekten.

2.5 Milyon Euro'ya alınıp takımın en golcü oyuncusu olmasına rağmen 900 Bin Euro'ya neden satıldığını merak ettiğim oyuncudur.O Beşiktaş maçında attığı golleri o günü yaşayan hiçbir Galatasaray'lı asla unutmamıştır ve unutmayacaktır.

Türkiye'ye gelmiş en karakterli yabancılardan biriydi.Hiç bir maçta sorun çıkarmadı,rakipleriyle dalaşmadı,hakemlerle polemiğe girmedi.Geldiğinde beklentilerin az olmasına rağmen kendinden beklenilenden daha iyi mücadele ederek kısa zamanda kendini herkese kanıtlamayı başardı.Taraftarların sevgilisi haline geldi adeta.Hele bir maçta kötü oynayıp oyundan alındığında yerine giren Hakan Şükür'ün attığı gole bir sevinişi vardı ki sanki doğuştan Galatasaray'lı.Şampiyon olduğumuz sezonun en iyilerinden biriydi.Tribünlerin Sasa İliç Oleyyy tezahuratları hala aklımızda.Keşke kalsaydı demek geliyor içimden.Hem maliyeti hem futbolculuğuyla şu anda olmasını istediğim yegane isimlerden birisi.Yolu açık olsun Sasa'nın.

Şu an Fenerbahçe'deki Alex gibiydi. Çok gol atıyordu ama oyun içinde beklentileri karşılayamıyordu. Bence o da yeterliydi ama herkes 10 numara kompleksinde olduğu için kimsenin içine sinmedi İliç.

Kısaca gereksiz bir aşka kurban gitti.

şanssızlığı hep hagiyle kıyaslandı.. ama çok sorunsuz ve verimli bir futbolcuydu.. özellikle verkaçlarla bulduğu golleri çok özledim. keşke kalsaydı

Kral adamdın Iliç. Hiç beklemediğimiz anda topu ağlara bırakıveriyordu. Ortalarda pek görünmezdi ama iş bitiriciydi. Nasıl gönderildi hala anlamıyorum...

Geri
Üst Alt