22 Temmuz 2014 Operasyonu

3-5 il "paralel yapilanma"nin eline gecmis olur anlarim da...

22 ili birden mi ele gecirmisler? :D

Forumda konusu acilmamisti. Geçte olsa açmak istedim.

17 ve 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nda görev alan polislere yönelik saat 01.30 sıralarında operasyon başladı. Bazı polis lojmanlarına baskın yapıldı.

Ramazan ayında sahur vaktine denk gelen ilk baskınların Halkalı'daki polis lojmanlarında kalan Emniyet görevlilerine yapıldığı belirtildi.

GECE YARISI OPERASYONU TCK VE CMUK'A AYKIRI

17 ve 25 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonları'nda hırsızları yakalayan polis şefleri ve emniyet mensuplarına gece yarısı hukuksuz operasyon yapıldı. TCK ve CMUK uygulamalarına göre gece yarısı arama, baskın ve operasyon yapılamıyor.

Yesinler birbirlerini.

Haksizlik, yanlislik, hukuksuzluk. Ha bugun intikam alinanlar 3 sene once intikam alanlardi. Simdi intikam alanlar da 3 sene sonra intikam alinanlar olacak. O yuzden tartisilacak bir durum yok devasa bir dongu. Birkac sene once insanlari hayali belgelerde hapislerde tutan bu tayfaya yapilanlara samimi bir uzuntu duyamiyorum. Yanlis ve kotu bir dusunce ama maalesef bu hale geldik. Yasattiklarini yasayacaklar umarim. Ha bugun bunu yasatanlarin da sirasi gelecek.

2 şerefsiz grup çeteleri birbirlerine girdiler ne güzel. hiç üzülmüyorum.

Geri
Üst Alt