#22 Yáser Asprilla

herkese b.k atmak ne kadar güzelmiş yav ona çöp de buna çöp de 😀iyi oynamazsa almayız biter bu kadar basit nhaga'da ilk maç prime kante performansı sergilemezse ilk maçtan çöp çekilir.

Ben başka maç izledim demek.

Kaan Ayhan denen kağnıyı 3 kez defansın arkasına kaçıran adam Sallai’yi uçurur…

Ayrıca hem içe, hem dışa dönebiliyor daha ne istiyorsunuz lan?

Muhtemelen en iyi yaptigi is o zaten ama o isi Sane de cok iyi yapiyor Sallainin ucup kactigini goremedik..
Umarim 10 no olarak bir izleriz bu cocuk playmaker kanat olarak pek faydali olmaz gibi

Şimdi bunu 22 milyona almış olsaydık o yönetimi paraları çöpe attılar diye gömüyorduk, eğriye doğru o paraları bu çocuğa veremeyiz daha olmamış bir oyuncu izlenimi verdi. Şuan 5-7 milyon verilir belki gelişime açık diye.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erken falan bilmiyorum, ama bundan olmaz.

10 numarada sansi var, %10 falan.

İstanbulspora karşı fark yaratamadı. Nasıl olur bilmiyorum.

Buraya Sane konusunda ilk maçlarında bazı yazılanları bırakıyorum.

@Murat Hülagü: “Gazı bitmiş splinter futbolcuyu almayacaksın o gaz bir daha dolmuyor zahada yaptığımız hatanın aynısı”

@Recep Buruk: “mac secıyor demıstım savunmustunuz
rezil bi futbolcu”

@Yunus G. Veren : “50 kişi alıntılayıp saldırmıştı ilk hafta eleştirdim diye özür dileyin bakayım:d Bitik olmayan adamı bayern bırakmazdı zaten bonservisi yok bişeyi yok tek akıllı kendimiziz zannediyoruz. Zaha katkısı verse bile iyi gibi tam olarak hiçbişey yapmıyor.”

Yeter mi diğer eleştirenleri de rezil edeyim mi? :D
Sane gibi bilindik oyuncuya ilk haftalardan ilk defa izlemiş gibi eleştirenlerin Yaser gibi kapalı kutuyu tartmasını beklemiyorum da abi bari geçmişten ders alın yahu :D

sane de ilk maclarında boyleydi. acılır sonra.

Kalmis 20 mac. Lide gozunu kan burumus, pislik bir rakibin var. CL'de Juventus'la oynayacaksin. Bi zahmet, devre arasi aldigin adam fark yaratsin. Su macta buldugu sureyi bi daha nah bulur.

Bir maçta adam yüceltme bir maçla yerin dibine sokma işinden vazgeçsek mi artık?
Kilit pas denemeleri falan gayet iyi bence. Vini, Rodrygo performansı falan mı bekliyorsunuz?
Sıkışan bir maçta girip maç çözer 1 tane. O maç da unutulmaz olur. Sene sonu alınır mı muamma.
Daha 2.maçında böyle yergilere gerek yok

Köyü oyuncu değil ama bu çocuk kanat oyuncusu değil gibi o özellikleri göremedik iyi pasları var yalnız.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acayip kavisli kesiyor yalnız kornerleri baya gol çıkar gibi oradan

Geri
Üst Alt