#22 Yáser Asprilla

Cok özel bir yetenek ama oynadikca gelismesi gereken bazi konular var mesela topsuz oyun

Kupa macinda kesinlikle oynamali

Dripling konusunda baya basarili ama karar mekanizmasi daha gelismemis. 7-8 milyona alabileceksek hic dusunmeden alinmali.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer döneminde çok kişi bana tepki gösterdi ama tam olarak dediğim oluyor yine.Su adamı içeride falan 11 oynatmayacaksan sıkışık fiksturde , hiç anlami olmuyor almanın yani boşa almış oluyorsun.Madem oynayamayacak kadar kötü niye aldın o zaman ? 80-85te girip ne yapacak bu adam

Top kontrolü ve paslarının düzgünlüğü beni mest ediyor

Takım devreyi 5-0 önde kapatsa yine Asprilla, Nhaga değil İlkay, Icardi falan girer oyuna. Artık çözdük çok şükür, o yüzden şaşırmıyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım devreyi 5-0 önde kapatsa yine Asprilla, Nhaga değil İlkay, Icardi falan girer oyuna. Artık çözdük çok şükür, o yüzden şaşırmıyoruz.

2 hafta önce bu dediğin oldu ve Nhaga Aspirilla girdi oyuna.

Yani pas atacaksın önce bi çevre kontrolü yap renktaş :asd:

3 mac ust uste 11'de baslasa belki acilacak, ama bunu denemek isteyen bir TD'umuz yok. Neyse umarim kupa macinda kendini gosterebilir. Bu tarz oyunculara rotasyonda cok ihtiyacimiz olacak cunku, sadece bu sezon icin konusmuyorum.

3 mac ust uste 11'de baslasa belki acilacak, ama bunu denemek isteyen bir TD'umuz yok. Neyse umarim kupa macinda kendini gosterebilir. Bu tarz oyunculara rotasyonda cok ihtiyacimiz olacak cunku, sadece bu sezon icin konusmuyorum.

Evet katılıyorum. Okan hocanın Yunus Sane kesip Aspirin’i ilk 11 oynatması bana göre mümkün değil. Hadi iki oyuncuyu kesti bu sefer Lang Sara Barış yapar yine Aspirin yedek kalır.

Okan hocanın kafasında her sezon net 14 oyuncu var ve şartlar zorlamadığı takdirde bu 14 oyuncudan şaşmıyor.

2 hafta önce bu dediğin oldu ve Nhaga Aspirilla girdi oyuna.

Yani pas atacaksın önce bi çevre kontrolü yap renktaş :asd:
Heh 1 defa oldu ya artık eşe dosta anlatırız yıllar boyu. Sonrasında Nhaga'yı uzaylılar kaçırdı herhalde gören yok. Asprilla da son 10 dakikalarda girer oldu. Boşa zorlama yapmaya gerek yok, gerçekler bunlar. Tamam işte alın gördünüz dedi adam, sonra bir daha yüzlerine bakmadı, bakmaz da.

Heh 1 defa oldu ya artık eşe dosta anlatırız yıllar boyu. Sonrasında Nhaga'yı uzaylılar kaçırdı herhalde gören yok. Asprilla da son 10 dakikalarda girer oldu. Boşa zorlama yapmaya gerek yok, gerçekler bunlar. Tamam işte alın gördünüz dedi adam, sonra bir daha yüzlerine bakmadı, bakmaz da.

Gül geç brom takılmak için yazdım. Bir üstteki mesajımda benzer bir eleştiride bulundum

Geri
Üst Alt