#22 Yáser Asprilla

Tutar tutmaz bilmiyorum ama 10+4 de ki 4ü bu tarz potansiyelleri opsiyonla kiralayarak doldurmalıyız

Hem kadro derinliği olur hem iyi isimler olur hem de direkt bonservis verilmeyeceği için sıfır risk olur

Hah şöyle barıştan bıkmıştık gözümüzün pasını sildi aslan parçası yiaaaa, işte böyle kanatlar istiyoruz yiaaaaa. Ilk maçındaki mesajlar.
Kötü topçu değil ancak 20 milyon üstü bonservis hatta 10 milyon euro üstü bonservis malesef kazık olur.

Bana hala çok düz bir oyuncu gibi geliyor vallahi yani Ahmet’ten 1000 kat iyidir ama 20 milyon bonservisi verilecek bir topçu da değil

Maç içinde sıkça kayboluyor, fiziksel yetersizliği yüzünden bence. Bu çocuğun baskısız bir ortamda 1 sene düzenli oynamaya ihtiyacı var. Barışın özel antrenörüne teslim edeceksin 1 senede hayvanat olacak

düzgün krampon giyse daha farklı yorumlardık. Şuana kadar giovanni dos santos tadı verdi bal yapması lazım biraz.

yetenekli topçu ama ilk geldiği zaman da söylediğim gibi oyun zekası ve topsuz oyunu berbat. küçük takımların topçusu olur anca

Zaten yüksek bonservisi yüzünden kaybetti

Bu paraları vermezler bu arkadaşa sene sonu teşekkür eder uğurlarız

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Israrla o kramponla devam eden adamdan hayır gelmez. Geçelim.

Okan'ın Asprilla ve Ngaha gibi isimlerden katkı alamayacağını elli sefer söyledik burda. Kendisinin herhangi bir şekilde oyuncu geliştirmek gibi bir niyeti olmadığı gibi, öyle bir meziyeti de yok. Asprilla ve Ngaha'da kumaş olduğu daha gelirken belliydi, özellikle Asprilla bizden sonra (bonservisini alma ihtimalimizi sıfır görüyorum) doğru bir hocanın elinde bambaşka yerlere gelebilir. Okan'ın eline 20-30 milyonluk olmuş, yıldız statüsünde adam vereceksin, çıkıp maç alacaklar kendi kendilerine ya da 90 dk sahada bayılana kadar pres yapacaklar. Zaten her şeyden önce, adam 20-30 milyon verdirmediği kimseye topçu gözüyle bakmadığı için oynatmıyor bile. Daha gelirken bile bu iki çocuğu anca Ziraat'te oynatır demiştik. Sağolsun yanıltmadı. Böyle sıkıntılı bir futbol ve futbolcu anlayışına sahip birisine bu tarz topçular almayı komik buluyorum açıkçası.

Önümüze gelene 35 sıkıyoruz. Alabiliyorsak Keita gibi çalım atabilen bir adam bulalım artık.

Adam maça patenle çıkmış. Biz ekran başında değiştirilsin yeter dedik ama kenardan hiçkimse müdahale etmedi. Bizim gibi izliyorlar. Kramponun kendi kendine evrimleşmesini beklediler.

İyi topçu aslında ama özgüven eksikliği var çocukta. Yaşı daha genç ama, iyi yerlere gelebilir halen.

Geri
Üst Alt