#22 Yáser Asprilla

Kendisi kanat oyuncusu değil bu arada. Yani kanat oyuncusu ama Sane gibi Barış gibi değil.

Kendisi kısa mesafe topçusu, uzun mesafe koşularda iyi değil ama kısa mesafede çok iyi hızlanıyor.

Velhasıl dar alanda iş yapabilir, özellikle kitlenen aşırı kapanan takımlara karşı son 20-25 dk girdiğinde bi anda zehir gibi bi ara pasıyla maçı çevirebilir.

İlk 11 başlayacağı 3-4 maç olacaktır. Onun haricinde 2. yarıda ama 45 dk ama 20 dk oyuna gireceği çok net bi 10 maç olacaktır.

Bu maçlarda potansiyelini de gösterirse alınır. Yani önünde Osimhen, ceza sahasına koşu gösteren Sane Lang vs varken kendisinden iş yapması beklenir. Yapmazsa da sene sonu geri gider.

G_aFlbXXoAAkQdC.jpg

Hos geldin aslanım. Buraya yazıyorum uzaktan bir tane son dakika golüyle bizi ipten alacak. Sezon sonu yolcu edecez almayız muhtemelen hic umudum yok hadi bakalım.

Müthiş bir hamle oyuncumuz oldu. Kutucu ve Yusuf Demir saçmalığı ilelebet bitmiş oldu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çocuğun hangi mevkide oynayacağını kendisi dahil kimse bilmiyor. Sürpriz yumurta gibi takım

Çocuğun hangi mevkide oynayacağını kendisi dahil kimse bilmiyor. Sürpriz yumurta gibi takım
Alinti ve vidolarin cogunda sag kanatta gordum.

Umuyorum merkezde de is yapiyordur.

Kanat oyuncusunun cizgiye dayaninca tek taraf rahatligi oluyor genelde cunku

Şöyle jeneriklik bir gol atar umarım. Zaten bizde idman yedikten sonra geriye gidecektir

Geri
Üst Alt