#22 Yáser Asprilla

Beklentim olmadığı için attığı her gole, yaptığı her asiste çılgınlar gibi sevineceğim

Bence bu çocuk çok iyi çıkacak. Herkes çok olumsuz yaklaşıyor nedense. Baya potansiyeli olan bir oyuncu.

Neci bu adam
Et mi tavuk mu balık mı hindi mi

Bence taraftarın sevgilisi olacak. Bir kere çok kolay çalım atıyor. Güzel bir tekniği var. Öyle bitik veya sakat da değil. Sevmeme olasılığımiz yok

Efendi ve problemsiz bir kişilik olduğu gözlerinden okunuyor. En büyük artısı bu.

Eğer kendisini bulursa, çok büyük işler yapma potansiyeli de var bence. Sırtına bu yükü yüklememek lazım tabi. Yaşı genç. Beklentiyi büyük tutmak, ezilmesine sebep olabilir. Ama bir Onyekuru performansı da beni şaşırtmaz açıkçası.

Her şey çıkabilir kendisinden. Silik bir performans gösterip sene sonu Girona'ya geri de dönebilir, yaz boyu Asprilla yangını da yaptırabilir.

Ya tutarsa kadroda derinlik oluştursun diye menajer önerisiyle alınan oyuncu gibi duruyor. Zor ama umarım bi kaç maç olsun iyi katkı verir.

gördüğüm kadarıyla bu adam çok hızlı değil ve fiziksel olarak baskın değil ikili mücadelelerde
Championship'te buna rağmen tekniği ve oyun görüşüyle iş yapmış ama La Liga'da yapamamış

yine okuduklarıma göre özverili çalışkan bir topçu, pres ve savunmaya yardım görevlerini yerine getiriyor,
dar alanda topla ilişkisi çok iyi ve en önemli özelliği de sürekli kilit pas deniyor

o yüzden bence bizde kanattan ziyade forvet arkası olmaya daha uygun görüntüde
anladığım kadarıyla çok küçükten beri göz önünde olan ve büyük işler yapması beklenen biri
fakat fiziksel gelişimi beklenen gibi gerçekleşmediği için sönmüş 1 wonderkid

bazen topçular çok sonradan fiziksel açıdan gelişebiliyorlar. bizdeki en güzel örneği Barış Alper
böyle bir gelişim yaşarken dar alandaki çevikliğini kaybetmezse çok başarılı olabilir görüşündeyim

1769357244870.webp

1769357354781.webp

Ailemize Hoşgeldin Yaser Asprilla ! Galatasaray ilk 11 kalitesi olarak çok güçlü ama rotasyon olarak sıkıntıları olan bir takımdı. Senin gibi kanatlarda ve 10 numarada fark yaratacak seviyede dribling ve hıza sahip bir hamle oyuncumuz oldu şükürler olsun.
InCollage_20260125_192156789.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük beklenti olmaması aslında olumlu ligde 2 maça etki etse bile transferi anlam kazanacak. Kenardan böyle pırpır oyuncular her zaman iş yapar ayrıca maliyeti de iyiymiş olumlu transfer.

Dorgeles Nene kopyası olacak. Çok beklentim yok.

Geri
Üst Alt