#22 Yáser Asprilla

Aspirini ilk defa izledim, çok fazla topla buluşamasa da topçuoğlu topçu izlenimi verdi. 3-5 maç 90 dk görüp tam kararı veririm

lemina yanına koyunca 8 oluyo işte
Ya dediğin doğru da Okan hoca biraz fazla defansif oynatıyor arkayı kopuk bırakıyor yani ya da bizimkilerin mallığı bilemiyorum. Asprinin'den beklentim Sane'nin verkaçlarına cevap verebilmesi, eğer yaparsa bunu varya üfff hayal etmek güzel :asd:

Ani kıvrak hareketler sergileyen çevik futbolcu severim. Lang’tan daha fazla heyecanlandırıyor beni

Kedi gibi çevik agility üst düzey. Onyekuru/Talisca karışımı gibi birşey. Beklentim yüksek neden bilmiyorum.
Sempatik de

Beyler hani övmek için yer aramayalım havadan sudan ama hem geçmişten bildiğimiz hem şurada 15 dakikada gördüğümüz bir iki şey var,

Her oyuncuda olmayan bi özelliği var, hareketlenmeden önce vücudu düz duruyor, yani nereye yöneleceğini önceden belli etmiyor. Bu bir kanat oyuncusu için çok büyük bir avantaj.

İlk girdiğinde cezalanına hızlı yerden pas kestiği an orada herkes nasıl bir potansiyel olduğunu anlamıştır. Osimhen'in ilacı bu çocuk. Bu arada önüne alan açılırsa talisca görevi de görür şutları iyi.

Geri
Üst Alt