Salih Salihoğlu
Tecrübeli Üye
- 29 Ocak 2024
- 6.241
- 4.552
- 523
Yorum yapmak için daha erken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lanet olsun o 4-4-2 sistemineTerimin 4-4-2 kurbanı çok teknik bi abiydi kendileri
bu yaşta buralara gelme sebebi düşük futbol zekası… bunun için çok da zamana gerek yok. Yeteneğine hızına diyecek birşey yok. Ancak ne zaman şut atacağını, ara pas atacağını nerde çalım nerede pas vereceğini nerede duracağını bilmiyor. Bu da maalesef geliştirilebilecek bir husus değil.Yorum yapmak için daha erken
20 dakikada bunu anlamak zor orasını bilmiyorum ama sen sanırım bunun olmuşunu söylüyorsun. Ama kötü haber bunun olmuşu sana düşmez 100m isterler. Sen bir tık altını alabilirsin anca ki bence oyun zekası okadar da kötü değil takıma alışması lazım ve gayet geliştirirse neden elit olmasın. Genç oyuncu bu şekilde elit oluyo bizde bi taneyi elit seviyeye taşıyalım bir zahmet. Yanında gayet elit adamlar var onlardan bişeyler kapar illakibu yaşta buralara gelme sebebi düşük futbol zekası… bunun için çok da zamana gerek yok. Yeteneğine hızına diyecek birşey yok. Ancak ne zaman şut atacağını, ara pas atacağını nerde çalım nerede pas vereceğini nerede duracağını bilmiyor. Bu da maalesef geliştirilebilecek bir husus değil.
Mesele zaten o, elitlerden birşey kapması. Bunun için de oyun zekası olması lazım. Ancak 22 yaşında bu kadar yetenekli olup bu fiyatlara düşmesi zaten oyun zekası hakkında ipucu veriyor bize. 19 yaşında olsaydı, evet toydur zamanla gelişir, daha gençtir denirdi, ama 22 yaş genç sayılmaz. İnşallah dediğin gibidir ve öyle de seyir gelişir. Ancak Okan’ı düşününce başta, olan ümidim de bitiyor.20 dakikada bunu anlamak zor orasını bilmiyorum ama sen sanırım bunun olmuşunu söylüyorsun. Ama kötü haber bunun olmuşu sana düşmez 100m isterler. Sen bir tık altını alabilirsin anca ki bence oyun zekası okadar da kötü değil takıma alışması lazım ve gayet geliştirirse neden elit olmasın. Genç oyuncu bu şekilde elit oluyo bizde bi taneyi elit seviyeye taşıyalım bir zahmet. Yanında gayet elit adamlar var onlardan bişeyler kapar illaki